Bah....aliens och skit

Hade mitt underbara såå övertygande argumentation för Aliens igår ;D Med tanke på att de flesta argumenterade om lite mer seriösa samhällsproblem så tror jag nog att de andra i min retorikgrupp uppfatar mig som ja helt enkelt lite wiliwiliwie coucou-coucou (knäpp). Men men jag känner att jag kan bjuda på det för tillfället ;D

Jag har lite andra prooblem just nu kan verkligen inte bestämma mig om jag ska ta ett aupair jobb i Italien där jag ska lära ungarna att prata engelska och spanska hela sommaren och samtidigt bo vid havet vid adriatiska kusten. Det kan säkert bli toppen och om jag skule stannat hemma skulle jag ändå bara jobbat. Men ändåå...jag vet intee heela sommarn ... please help mee girls i need youre advices know or never.

se you later aligator //CLOWN

The creepyness of E.

Inlägget har censurerats pga av att Bautas ledning tyckte det var för mycket. Om man inte har läst inlägget och önskar göra det så skicka ett mejl ([email protected]  till oss kan ni få en kopia. /Bauta

(om det var upp till mig skulle det fått stå kvar):
 to next time, Aloha
/Supper >_<

Äppelträdsteorin

Okej, nu känner jag att det var för länge sen jag bidrog till något på den här bloggen. Jag har nyss läst några underbara inlägg i anslutning till nyår, hur jag kunnat missa dem förblir mysterium. Efter lyckat och kanske inte så lyckat samt helt uteblivna strul på nyår, och även med tanke på vissas framtida karriär som bratsraggare ger jag er här,  Äppelträdsteorin.

Okej. Tänk dig ett äppelträd. Det är högt. De största, finaste, godaste äpplena sitter högst upp. Dit når inte du. Äpplena i trädet är dina tänkbara kärleksobjekt. Alltså har ett val, du kan ta ett skruttigt äpple som hänger längst ner. De är många till antalet, halvruttna och lätta att plocka. Såna äpplen vill man inte ha. Alltså skulle de flesta råda dig att låta bli, och bli utan äpple. Häri ligger däremot förklaringen till att det finnns så många fjortisar, äckel, tråkisar som har dröser med pojk- eller flickvänner. De äter äckliga äpplen. Många nöjer sig med detta, och ser man det från äpplets sida(vilket man också alltid bör) är det inte långt ner till marken om äpplet skulle ramla(ja här måste man ser det som att äpplet sitter kvar när det blivit "plockat". teorin är inte hundraprocentig, och ramla betyder förstås om förhållandet tar slut).

 Sedan finns det dem som inte plockar några äpplen, till vilka teorin främst  vänder sig. Dessa har en stoltthet större än att de underlåter sig till att plocka äckliga äpplen. Man vill helt enkelt åt de godaste som tyvärr sitter i toppen, och är få till antalet. Gör man det jobbigt för sig ser man det som att den tilltänkta kärleken är äpple nu. Då bör man inse att man måste göra ansträngningar, kämpa, klättra ända upp till toppen för att kunna få sig ett riktigt bra och sällsynt äpple.

Föredrar man däremot en slappare inställning vänder man på det. Du är äpple och måste tålmodigt vänta på att en äppelplockare orkar ta sig ända upp till den absoluta toppen. Det kan ta tid, de är få de där modiga äppelplockarna, men när de väl kommer kan man lita på att de tillhör den hederliga, modiga, snygga, roliga, (brataktiga?), äppelplockareliten.

Jag erkänner att jag föredrar att tänka mig själv som äpple, det blir lite mer glamouöst så. Samtidigt inser jag att framgången nog kommer när man tänker sig själv som äpplelplockare. Valet är ditt!

Jag ser er alla in school tomorrow. Magic - c'est la guerre!
peace out / Little

myskväll hos little

vi franska tjejor jag clown, little, magic( killer kunde tyvärr inte komma) bretämde oss för att ta oisss i kragen och träffas för att plugga inför vårt närmast kommande franskaprov. Så jag satte mig på cykeln och trottsade alla vädrets gudar och cyklade ut till vår kära little, vinden var stark men jag lika envis som en åsna och stark som en amazon (..not ;P) kom tillslut fram. Magic dök upp ett tag senare, mycket chic (som alltid). hon hade nämligen vart på stan och köpt ett underbart tyg med tigrar på.

Pluggandet gick minst sagt lite trögt, efter två timmar och endast ett fåtal glosors inlärning, gav vi tillslut upp. Och efetrsom vi var så hubgriga vid det här laget bestämde vi oss för att laga mat, pizza blir väll gott tänkte vi.
Efetr en korts stund rotande i littles skafferi konstaterade vi att det inte fanns någon vetemjöl.  Vad skulle vi göra, ut och trotsa  orkanvindarna och smatidigt dö av hunger för att gåtill affären oh köpa vetemjöl, eller heltv enkelt ersätta det  med något annat. Och eftersom hungern helt tagit över oss tog vi istället grahamsmjöl. resultatet blev minst sakt litte annorlunda, smaken var ungefär som gammal uppvärmt gröt.  men pizzan i sin helhet var ändå rätt god något av en ny specialité grötpizza.

senare på kvällen kom lite fler folk förbi eftersom little tydligen nu skulle ha filmkväll, på grund av tvns dåliga filmutbud fick det istället bli mycket prat, anden i flaskan,  matsmältningsdans, smulpaj och en hel del cuadrapop.
Nice kväll helt enkelt som måste göras om ;D

// Clown

Here we come Fysik B!!!

Igår gjorde vi alltså klart fysik a, puh! Är nog ganska säker på att alla håller med mig om att det är otroligt skönt att äntligen har det gjort. Efter all denna hets över detta prov och över alla svordomar om fysik överhuvudtaget. Kändes som en sten hade lättat från hjärtat när man äntligen fick lämna aulan igår efter alltså har avslutat fysik a-kursen. Men blir det nå lättare nu då? Nej, eftersom fysik stod på schemat även idag så inleddes alltså b-kursen som jag har hört rykten om ska vara den svåraste kursen på hela gymnasiet! Hmm...

I lördags var vi även hemma hos killer många av oss och det var trevligt! Fick uppleva en massa, bla bajsvatten och desperata utbrott över att man var patetisk. 

Måste kila nu!
//Spicy 

My boyfriend like other boys, should I break it up? (A)

Okej, jag är lite bitter igen. Är det ganska ofta så det kommer nog ganska många sånna här inlägg framöver också.

Sitter i ett hotellrum i Cairo och TVstår på CNN. Det är CNN som jag är irriterad över just nu. Det är nämligen något slags Nu ska vi propagera den amerikanska mentaliteten genom att berätta hur ni ska leva era kärlekliv.

I alla fall så har de någon Doctor Laura i studion, först så klandra hon ner Britney Spear i i kvart, berättade hur det var självklart att hon var en dåligmorsa och att människor som Britney inte borde ha barn. Sen så var det tittarfrågor, Här är lite exempel:

Frågan: "is it normal to be called girlfriend ifor over three years?"
Svar: "Ofcourse not! after three years of dating you should have moved on and got married. No matter age. I belive that you always should and the first date tell the other person that you date to find a husband."
Jag känner att jag inte ens behöver kommentera detta... Tystnad

Fråga: "I have been married for 20 years and me and my husband work well togheter and get along well. Though i have never loved him. He knows this and he says it okey. We have a 17 year old son and I'm thinking of getting a divorce when he turns 18. Should I?"
Svar: "NO! You don't know what love is, if you lived whit someone for 20 years and get along well you do love him"

JAG ORKAR INTE, inte konstigt att amerikaner verkar korkade i allmänhet när de tar råd av sånna här gallningar.
(just nu skulle jag kunna joina FI).
To next time, Aloha
/Supper >_<


Hello Afrika! Hello Cairo!

Ska väl börja med att berätta om hur jag ens kom hit.

Natten mellan söndag och måndag så fick jag åka taxi till arlanda (aldrig åkt taxi så långt, då va inte speciellt intressant mer än att taxametern stod still på ett fast belopp hela vägen).

Väl på Arlanda gick allt som vanligt, passkontroll, boarding och så iväg till Frankfurt där vi skulle byta plan (Ca 40 minuter försenade såklart). Flyget till Frankfurt var en mardröm! Jag var hungrig, kunde inte sova och när det väl kom frukost (vilket bestod av en äcklig macka och ett glas blaskig juice) Så blev jag illamående. Extremt illamående. Flyget landade ca 50 minuter försent. Planet vi skulle på till Cairo skulle ha boardats(ja jag vet de låter fult) för 10 minuter sedan. Så det var bara att springa genom Frankfurt illamående, sen passkontroll igen och så äntligen på planet till Cairo. Lunchen var äcklig den med, fanns inget vegitariskt så jag fick äta lite potatismos och misshandlade grönsaker.
För att fördriva tid på planet så kollade jag våra pass. Gissa vad? Mitt och brorsans pass hade gått ut, för ett halvår sedan! Vi hade alltså passerat två passkontroller med ogiltiga pass! Jag började genast bli orilig hur det skulle vara när vi kom till Cairo. Jag menar man har ju en del fördommar. Det var med en lite dålig magkänsla som jag landade igen(denna gången inte av illamående). Men det gick fin fint att komma igenom denna passkontroll också. Såg dessutom en människa som  var så läskigt lik Daniel Randcliffe på flygplatsen i Cairo att jag var nästan helt övertygad i ca 10 minuter att det verkligen var han.

Hotellet vi bor på ett sjukt stort och trafiken här är helt galen, och då menar jag helt galen! Killen som kör oss omkring (nån från ABB) säger att det förtillfället sessutom är lungt eftersom de har semester eller nått

Igår kväll så körde han omkring oss lite för att kolla på Cairo, skitfin stad! (de jag sätt i alla fall). Så var vi och åt på en båt i Nilen. Hette NileCity vilket jag tyckte var askul. Åt en massa konstiga röror som jag inte hade ätit som de inte var för att vara artig då de samkade ganska illa enligt mig.(några var dock goda).

Idag så var vi och kollade skolar, dock var alla Engelska och Amerikanska fortfarande stängda för julen men vi fick se några Egytiska internationella. Ingen av dem verkade sådär jätte bra. Men de ska finnas någon annan skola här som inte är öppen som våran lilla guide Aymar tror skulle passa mig och brorsan bättre. Men overall god bless svenska skolsystemet! (HAHA)

Sen så var vi och kollade pyramiderna, de är så sjkukt stora! och området runt, skit jag trodde de skulle vara en liten plätt där de stod nån pyramid och så that's it. Men nej, de var enormt! Jag och brorsan fick rida runt stället på häst. Den lilla pojken som ledde runt oss var sjukligt söt och totalt omedveten om hur rädda både jag och brorsan var när han ledde hästarna (med oss på) nerför världens brant som jag arlvarligt trodde skulle bryta bennen av hästarna.
Vi överlevde i alla fall, hamnade i någon läskig butik där de sålde oljor som luktade nyduschat och påstod att de var ätlingar med nån farao.

Kvällen har sedan spenderas på någon shoppingmal där vi åt på ett asmysigt ställe som stank vattenpipa och inte serverade något jag kunde äta så jag fick speciall mat (något pastaliknade).

Hoppas ni har det bra där hemma, saknar er massor!


Special-K, >_<

Nej nu får det vara nog! De senaste (iaf tre gångerna) som jag varit inne och kollat bloggen så har den där jävla reklamen för special-K tryckt sig upp i ansiktet på mig. GUD VAD JAG HATAR DEN! Så en fråga, vem är på min hata Special-K kampang?

Okej gott folk, hur många gånger måste jag förklara för er att det är förenat med livsfara att gå in på GinaTricot?
Att ni sedan väljer att gå in på mellandagsrean? Jag förstår inte en hur man vågar jag skulle då aldrig ha tillräkligt med mod. Eloge till dig Fish som visade den typen av mod! (du borde få medalj, jag ska nog fan se till att du får det också!)

Jag har börjat packa till min resa nu btw. Någon som vill att jag ska ta med något tillbaka? En kamel, Cleopatras läppstift, en taxi, eller lite av luften från världens tredje mest förorenade huvudstad kanske? :D Säg bara till så försöker jag fixa!
To next time, Aloha

/Supper >_<
image8

Fish's första inlägg!

Jag hoppas verkligen ni inte har glömt mig!

Mitt nya år kunde nog inte börjat bättre det här kommer att bli ett toppen år girls. Men champagne på nyårsafton när man är under 18 i mitt hus kan man bara glömma. Men pomac dracks det och i mina ögon funkar det minst lika bra. Jag, min kära flickvän och lille bror gick ut för att kolla på fyrverkerierna. Men det kunde ha slutat illa någon jävel hade inte fattat hur man skulle använda dom och sköt rakt mot oss. Idioter att skrämma min bror så där!

Men det roligaste var i alla fall på mellandags rean! Jag och min flicka gick in på ginatricot stället var så klart packat men människor (fast till och med jag hitta kläder i den röran) och man kunde knappt andas. Det var så klart en hel del fjortisar där  och en fjortis med sin stora syrra stog framför mig i kön. Jag är varken döv eller blind så jag hör att dom står och pratar med varandra om mig samtidigt som dom kollar så där snätt ni vet. Dom pratar om jag är en tjej eller kille. Visst kanske det var lite svårt att se med min nya peak jacka på som är väldigt tjock. Men i alla fall får jag en underlig känsla och kollar upp och ser deras blickar vandra från mitt ansikte ner till mina bröst! Ibland undrar jag vart gränserna går. Men men jag skiter i det och står mest och fnissar med flickan.
Men det roliga är dock att vi är på stan två dagar senare igen och samma fjortis är där men denna gång dock med en frortis vän. Och självklart måste hon berätta för sin vän om allt. Jag och flickan börjar känna oss lite förföljda inne på gina. Flickan brister till slut ut och frågar mig ganska högt om hon har 10 eller bara 3 kilo brunkröm på sig.
Så det kan gå.

Lovet har varit väldigt bra förövrigt! och ser fram i mort massa av era historier på måndag spec spicy's ;-)

/ Fish


Nytt år, nya möjligheter!

Ja, så nu har alltså det nya året verkligen tagit fart, och för min egna del har det börjat väldigt bra med en spännade sak, så som svar till Magic: det blir mer detaljer när vi åter ses så håll ut!
Dessutom hoppas jag att alla mina brudars ny är har inletts precis lika bra som mitt, och förhoppnings vis kommer det bli ett enormt snack om det på måndag!

Åter till Magic, teatime hemma hos dig låter som en väldigt bra ide :) det får vi ta och styra upp!

See you!
// Spicy 

Girlpower och kladdkaka

Så nu är Nyårsafton förbi, all ångest över vart man ska vara, ha på sig och dricka som bortblåst. Mellandagsrean överstökad, iallafall för min del. Aldrig gör jag om det brutalaste av det brutala - att gå in på Gina Tricot under mellandagsrean. Det var gräsligt att se och ännu gräsligare att vara en del av det hemska. Det var kallsvett och klaustrofobi av högsta grad, men det var faktiskt värt det. En nyårsklänning för 120 kronor satt inte helt fel,
det väger upp min bitterhet över att jag slängde ut 100 kronor på strumbyxor som var hela i ungefär en timme.

Själva nyårsafton var väldigt trevligt, med vissa undantag. Till exempel då jag råkade se lite mer än man vill se vid minst ett par tillfällen. Någon fick lite för mycket, i vanlig ordning, ja det var en ganska vanlig nyårsafton och jag har inte så mycket att tillägga för tillfället. När festen höll på att dö fick vi trevligt besök av ett gäng partypinglor från en fest på andra sidan stan som hade många roliga saker att berätta om lustgas, lyckade och misslyckade ragg, lösögonfransar och tamponger.

Nyårsdagen tillbringade jag med att städa bort partyhattar, serpentiner, kapsyler, tomburkar och bortglömd sprit. Det som inte dracks upp hälldes ut. Jag undrar hur mycket pengar vi hällde i den vasken. Senare åkte jag och A till vår goda vän Mushroom för att njuta av en seg bakisdag. Vi bullade upp med cheeseballs, chips, vindruvor, ramlösa och den chokladiga, väldigt kladdiga men bedrövligt goda kladdkaka som mushroom hade bakat. A hade tagit med sig en bunt filmer med underliga subtitles som hennes syster hade köpt i kina för en obetydlig slant. Vi såg bland annat Quentin Tarantinos nyaste film Death Proof som var så bra att vi var tvugna att se den tre gånger om. Jag och Mushroom var tvugna att ge med oss och be om förlåtelse till A som vi hade gjort narr av då hon berättade att hon hade blivit så peppad av filmen att hon var tvungen att ställa sig upp och heja på i slutscenen. Det var verkligen inte överdrift, den var helt underbar. Quentin Tarantino måste utan tvekan vara en av världens skickligaste regissörer och manusförfattare! Jag vill inte avslöja någonting om handlingen, men ni måste se Death Proof, det är en order!

Det var allt för mig för den här gången, hoppas du är nöjd nu, Magic ;)
Gott nytt år på er alla förresten! /Killer


image7

TEATIME

Vad sägs om chaithé, varm choklad, hederligt kaffe eller annan varm dryck hos mig i slaskhelvetet? Any time! Vi får planera och samtidigt styra upp Bert-kvällen (som väl lär inkludera klassens trevliga grabbz!)! Puss/ Magic


image6


Happy Fucking New Year!

Jag älskade diademet som det stod så på!

Gott nytt år vänner! Att döma av tolvslaget blir 2008 bäst hittills! Det vet jag därför att det blir ju liksom som man hade det då, och visst ägde det! Your Magic firade med nyårskyss från packad, söt pojke som var förvånansvärt kort. Behövde inte stå på tå liksom! Och ja, Spicy, väntar med spänning på din historia. Med "spicy " details såklart! Några mer strul? Här berättas allt, okej?! Så blev jag nersprutad med champagne och kramad av underbara vänner som ni! Folket skrek utan minsta tanke på hur förjävligt hesa de skulle bli nästa dag eller hur svinigt kallt det var! Alkoholen och det nya året berusade kollektivet och jag ville bara pussa på hela världen! Festen fortsatte, och trots tveksam musik, var det röj och det var en massa trevligt folk där! Dansa, dansa, dansa! Vi måste festa igen snart! Lite lustgas från vän samt hans kusin från landet med betoning på sista. Det var killarna, jag Little och en gräddsifon! Hilarious! Ett minutslångt rus som kändes som en evighet att luddig, skrattig trygghet. Kan tydligen vara farligt i för höga doser. Keep that on your mind, tjejer. Efter att tydligen skrattat som en annan skrikhals var det dags för predikan. Typ bara för att det här var kul är det inte okej med droger. Sant. Kanske. Usch. Jag är för liberal. Och så var det dags att dra vidare.

Frusna, fulla jävlar påväg mot ett område långt borta och en varm buss. (Hörde ni förresten att idioter skjutit raketer inne i bussarna?) Busstaxin kom som en uppenbarelse, trodde fan att jag hallucinerade när vi skuttade in i den trots en försäkran om två timmars väntetid! Eftersom vi bara fick åka åtta gömde jag mig längst bak och allt gick strålande bra, som resten av detta år ska! Det var efterfest och vi träffade på söta Killer (snyggsnygg hårfärg!) som var gullig med boyfriend och allt, och coola Mushroom med sällskap ;). Det var superskoj att se er! Annars har jag bara en invändning, skriv i bloggen nu ni två!!!!!!!!!!!!!!!!

Dock var festen påväg att dö, och vi lite malplacerade. Killer tömde lite glittrig cider i mitt ansikte och visade sin köttade häl. Vi började fundera på hemgång med slightly panik. Som tur var hittade vi en bil. Mushroom var också med. Väl hemma hos tjejen vi käkade vuxenmiddag hos tidigare under kvällen satte jag och Little i oss diverse vitlöksindränkta saker och stupade på varsin madrass. För att citera min kära Little, och samtidigt nämna våra turkosa köksluckor som vi ska ha i  vårt maison, så kände vi oss (med hiskeliga andedräkter, lösögonfransar lite varstans och smygfylla) ungefär lika sexiga som två NATTBINDOR! För visst måste det vara det osexigaste som finns?

Väntar med spänning på påfyllning av stories här på Bauta! Over and out! /Magic


2007års sista dag!

Min nyårsafton började med att jag vaknade klockan halvtre på eftermiddagen, åt frukost till tre och sedan vid halvfyra fick panik då jag fick reda på att jag skulle vara hos min kompis på finmiddag klockan fyra. Så det var bara att fort fixa ihop en skiva men vad enligt mig är musik man borde festa till (vilket nästan ingen tyckte då alla bytte ut min musik så fort jag inte kollade).

 

Jag kom i alla fall dit (en halvtimme försent och något svettig av att ha gått hela vägen hem till henne, egentligen är det inte långt men jag tyckte det då).

 

Maten var god och sällskapet trevligt (bland annat var våran egna Spicy där). Jag började även på min nya dokumentär 2008 där alla mina intervjuoffer bara sprudlade av lycka över att bli tvingade att säga en massa pinsamma saker framför en kamera.

 

Vid åtta började det droppa in mer folk. Det skulle nämligen bli riktig fest. Folket som kom först kan jag i ärlighetens namn inte säga speciellt mycket gott om. Mest av gamla uppfattningar av dem (och jag är nog ganska långsint). Men Spicy kanske kan gå in på lite mer vänliga beskrivningar av dem. Kort och gått så var det folk från min gamla högstadieskola.

 

När festen väl drog igång så kom det mer folk, en massa som jag inte hade en aning om vilka det var och en hel del som jag var uppriktigt glad att se. Bland annat två som, efter dramatiska telefonsamtal och taxi ringningar lyckades ta sig dit nämligen Little och Magic!

 

Festen flöt sedan på som fester brukar flyta på. Folk gick, folk kom, folk strula (här några av våra egna, speciellt Spicy har en hel del att snacka om på den fronten), folk använde lustgas (Magic sa precis efteråt något i stil med "Det var som att vara hög") och folk försvann för att aldrig bli hittade igen (eller?). Tolvslaget kom och alla samlades utomhus för att se på fyrverkerierna, försöka öppna champagneflaskor och frysa fötterna av sig.

 

Kvällen slutade för min del med att försöka leda min kompis, (som kanske hade druckit lite för mycket) hem till mig vilket tog sin tid, hon glömde t ex hela tiden bort vart hon lagt sin mobil och att försöka hitta hennes jacka var helt jävla hopplöst då hon inte kom ihåg hur den såg ut mer än att den var grå. Men vi lyckades tillslut och dagen har spenderats tittandes på dålig TV. Perfekt dagen efter helt enkelt.

To next time, Aloha
/Supper >_<


RSS 2.0