Gatsby

Sitter och kollar på guldbaggegalan samtidigt som jag försöker leta rätt på bilder och inspiration till min nollning. Den lilla gruppen jag är i har nämligen temat 30-tals gansters.

Det enda jag kommer fram till är att jag vill se ut som Mia Farrow

Onsdag, Pubrunda

Jag har ingen kontroll när jag dricker, detta är ett faktum.


Problemet ligger i att min kropp är jävligt oregelbunden i sitt sätt att hantera alkohol. Det finns kvällar jag kan dricka hinkvis och endå aldrig nå någon topp. Så finns det kvällar då jag inte alls behöver dricka mycket för att tippa över kanten.

I onsdags tippade jag över totalt. Kanske var det den kolosala peppen i mitt huvud, kanske var det faktumet att jag inte ätit på hela dagen, kanske var det de faktum att jag drack för mycket, kanske var det helt enkelt ÖDET, eller att jag inte druckit alkohol på sådär två veckor.

Skit samma, jag hade jävligt kul när jag snubblade runt på studentstadens gator.

To next time, Aloha

när man är ung



Att vakna i mellanmjölk, festa i Studentstaden och sedan äta frukost högt uppe på taken i huvudstaden.


Veckans klipp, svenskhumor <3

Jag upptäckte P3 runt tiden så funkar det sändes. Sedan dess har jag varit såld på Anders och Måns, YÄY att de är tillbaka i rutan igen!!


Kärlek

Det bästa med att gå på bio är nästan den här reklamen!!

Det finns ingen Spyan i Mellanmjölk

Vi sitter på ett hostelrum i Berlin, klockan är ungefär halv tio på morgonen och det är efterfest.

Jag har kärat ner mig i en kille som sitter i fönstret röker och pratar om revolution. Vi dricker öl från lidl som inhandlats på vägen till efterfesten. Killen med glasögon sitter bredvid mig och frågar ut mig om staden Mellanmjölk, alla utom jag och mina två vänner i rummet är från huvudstaden. De behandlar oss lite som några exotiska djur, de här är människor som tycker man är på landet när man är på Djurgården.

 

Efter att ha rabblat upp Mellanmjölkkändisar som, Fronda, Promoe, Maria Montazami och Skogsturken frågar killen med glasögon om utelivet. "Allt stänger vid två" svarar jag. Han verkar allvarligt inte riktigt förstå. "Men vaddå? Så vid två är det slutfestat överallt?", "Ja".

 

Jag tänker inte så mycket mer på det hela, säger en hel del andra saker som suger fitta med Mellanmjölken och skrattar med de andra åt våran patetiska lilla stad (mest försöker jag få kontakt med killen i fönstret). När vi stapplat oss därifrån några timmar senare blåser mina vänner upp i ett enormt agg mot huvudstadsinvånarna och jag börjar då själv analysera deras beteende en del, och jag förstår något.

 

I huvudstaden får man inte använda Jantelagen.

 

I Mellanmjölk klagar vi på Mellanmjölk, vi klagar på att det inte finns något att göra, på att de är grått, på att allt stänger två och när vi klagar och kör ner våran egen stad i botten så mår vi lite bättre, vi mår så där Svenskt missnöjt och mysigt! Huvudstadsborna däremot får fan inte klaga på sin stad. De är "tha capital" och någon stans i Svenskagrundlagen står det att om man bor i Sveriges största stad då får man inte klaga på sig själva. Huvudstaden ska var undantaget som bekräftar regeln kring den Svenska jantelagen.

 

Kryphålet till att ändå må bra är att se ner på alla andra, för att inte klaga måste de hela tiden påminna sig själva om hur bra deras stad är.

Genom att dra ner alla andra i smutsen så ser de själva jävligt rena ut.

 

 

Det är en timme som skiljer oss åt, Mellanmjölk och Huvudstaden.

 

 

(närmare än så här kommer jag nog aldrig än kärleksförklaring till Mellanmjölken, jag flyttar härifrån om några veckor och jag är glad över det. Dessutom vet jag att om jag någonsin kommer komma tillbaka så kommer allt här vara precis lika förjävligt som alltid)

 

 

To next time, Aloha


love child


jag tycker egentligen inte om bacon eller bönor...

...men att äta english breakfast med dig är alldeles ubderbart!


Veckans klipp, F&F <3

Bauta har en mängd idoler, Filip och Fredrik är två av de största!,

Sverige dansar och ler var kanske inte det bästa pogramet som gått på tv, men detta är fan genialt.






To next time, Aloha

Nytt år. nya ställen....NOT

Trettondagsafton firades precis på samma ställe som alltid i mellanmjölk


Clown var i staden, Fladerfe var för en gång skull peppad, jag drack precis lagom och drog med de andra två på en jävligt konstig efterfest hos tre äckligakillar från landet (som hade världens största TV och massor med öl, vi tog några öl med oss och gick).

(((Om mindre än en månad flyttar jag till Studentstaden så Pluto känns nästan legitimt.)))







TYSKLAND

Jag var i berlin nyligen där inträffande följande historia.


Vi har hamnat på något mystiskt dansgolv på ett enormt discotek, de spelar den härligaste blandning av musik och har ballonger i taket. Så helt plötsligt blir alla tyskar som galna, DJ:n har börjat spela en låt som tydligen är jävligt populär, allt är på tyska men efter någon minut börjar vi sjunga med i refrängen på faketyska.

Så här är den, tysklands motsvarighet till Svennebanan/Våldtäcksman.




(det tog min en timme att leta rätt på låtjävlen)

To next time, Aloha

Året var 2009

Clown och Supper sitter på donkiish och tänker tillbaka på bautaåret 2009, kommer ni ihåg? Ifall ni inte gör det här kommer en tio lista över de bästa bauta händelserna.


10. Stockholm
 2009 var året vi hängde som fan, men också  året då vissa av oss tog steget ut i världen, Little och Magic drog tlll Frankrike. Virgiin fick en lya på stekholmen och Clown en djungelkoja i AIKland. Med en timme mellan mellanmjölk och huvudstaden har vi spenderat jväligt mycket pengar på SJ den här hösten.



9. Klassen
Det är en märklig företelse hur man alltid blir världens bästa klass de sista månaderna, men man får ett speciellt band med människor som också upplevt nationella prov i matte D (E), långa labbar på måndagsmorgonar och Halsens felstavningar.  Vi bråkade om allt de sista veckorna men så fort alkoholen kom blev vi bästa vänner igen och grät över hur mycket vi älskade varandra.
 



8.Pluto
Fast det egentligen inte är våran stil så hängdes det en hel del här 2009, vid valet mellan pest eller kolera blev det Pluto. Det här är klubben som svennebanan handlar om, onsdagar innan elva med gratis inträde och happy hour, vi där så ofta att Clown fick ett brev på posten innehållande ett VIP-kort. Med en del pinsamma strul i bagaget bestämde vi oss i Augusti att våran Plutokariärr var slut (Supper bröt dock detta för någon månad sedan och dansade åter igen till svennebanan).


7. Baba Sonic
Med både Virgiin och Clown boende i huvudstaden började vi trevande leta i nattmörkret även här. Vi hittade till söder och mariatorget. Där dansade vi till Håkan Hellström och kysste inidepojkar nätterna långa. Medans Clown och Supper togs till Dans så togs Virgiin till kärlek ja vi tog oss någon annan stans.



6. Resorna
Supper var tre veckor i Nordirland och drack öl och aftershocks tillsammans med dansanta irländare, Clown, Magic, Little och Killer var iväg till Paris och klottrade ner eifeltornet med bautasbudskap, Som sagt bauta erövrade andra länder och vi lämnde klart spår efter oss.

5. Studenten!
Efter ett halvår med uooladdníng var det äntligen dags för dagen som inte fick bli ett antiklimax. det blev det inte heller, det var kallt som fan, regn och massor med bubbel. Clown och Virgiin spenderade ett antal timmar på Subway medans Supper freakade totalt i parken med alla andra studenter, allt blev sentimatalt till slut. Ja det var Studenten, de var oförglömligt man behöver egentligen inte söga sp mycket mer, tre år på NV är slut!!


4. Bautalyan
På ett berg i en park i centrum finns det ett litet  undangömt lusthus, det mest perfekta av alla lusthus som någonsin existerat. Där tillbringade vi sommaren med cider och paj. Här hade vi förfest med klassen, förkrök innan vårruset och chillade långa sommarnätter tillsammans med katter och basen från dansbandet på danbanan brevid.


3. Pitchers (aka Picherrsh) Puben man alltid kan räkna med, där bartenders inte vet hur man gör drinkar och ölen smakar som bitar av himlen. Där har vi snott slattar fråån skrämmande gubbar och spelat dart och minigolf med fulla äckel. Stället där Einstein alltid sitter och pimplar konjak. Här blir man full varken man vill det eller inte, här har vi suttit i timmar och bara degat, timmar och bara peppat. Om man inte vísste vad man skulle göra en kväll 2009 så gick man hit.

2. 3-dagarsracet
Det var 100-dagarsfest, danskar i stan och hemmafester plus andra hemmafester. Vi drack tequila i mängder, shotta fisk svepte aurora, dansa som tokar och blev bekanta med danskar. Det hela blev tillslut kaos med en Clown som däckade och en masshysteri när det kom fram att danskarna bar på köttelfeber. Historien om vad som egentligen var i glaset som en lite alkoliserad Clown drack  kommer alltid leva kvar i våra samtal. Det var tre dagar med FEEST



1. Kollektivet
det var vårat sista sportlov någonsin, Suppers föräldrar åkte iv´äg på semester
lägligt till hennes 19årsdag. Med filmen tillsammans och skins i bakhuvudet fanns det bara en sak man kunde göra, KOLLEKTIVET BAUTA. Med BB bikt, vanlig vodka, glada vänner och förlite sömn levde vi några dagar i lycklig fest/bakis missär det var gemenskap som på 70-talets glansdagar. Det hela belv en film som fan får tårarna att rinna från vilken iskall jävel som helst. ´Super MARIO!



RSS 2.0