Les Champs-Élysées

Till massan!!!

Sitter hemma, kvävs av ensamhet och total uttråkan!!!
Är så pepp att jag snart spyr...


Ring mig!

Oh I wanna dance

Det tog mig fem försök att komma in på bloggen. Ikväll har supper festat och dansat skiten ur mellanmjölken. Det finns något vackert gömt bakom allt detta, ikväll såg jag det hela.

Virgiiin goeeess Teoretisk Fysik

Suck on that bitches!!!

Pittcherrshh

Nu ska bautagänget till dendär klubben som jag inte kan uttala. Det var ett tag sen faktiskt, vi hängde ju där hela våren och det blev som vårt stammisställe. Det har hnt massa saker där, vi har haft firmafest, firat st patricks day och gråtit över att inte ha fått tag i några biljetter till 100dagarsfesten. Hoppas bara einstein är där då skulle allt vara på topp...

Beezos

Felton...Smellton... Check out a real man: Sheldon Cooper



Tror att vi alla håller med om att, jaa.. han tar hem hela racet helt enkelt!!

Au Revoir
Viiiierge

Tom Felton

Alltså jag måste erkänna att jag aldrig har tyck att han har varit särskillt snygg, men när Supper berättade att han har en egen Twitter där han la ut bilder på sig själv, var jag ju tvungen att checka in det. Så här ser du Virgin, G-G-GOURGEOUS!!!


Här är btw hans twitter: http://twitter.com/TomFelton

What we had was great!!!!

Sheldon i'll miss everything about you!!!

How much you loved Batman, how you never could keep a secret and how weird you got taking Valium:
 


Not to forget how you got being under the influence:



How you always came up with new funny solutions:



You always gave your heart in everything you did and showed such gratitude:

 

But most and formal i will miss your laughter, that always made me smile:


Sheldon Cooper, jag älskade dig...

...och nu är du homosexuell

Supper tells, att däcka

I Clowns lillebrors ära ska jag nu berätta om den gången detta hände mig. Det var (om några dagar precis ett år sedan). Det var förfest hemma hos min kompis, vi firade hennes 18 årsdag (hon fyller 19 år idag, GRATTIS). Det var tänkt att vi efteråt skulle segla vidare till klubben med stort P. Jag hade bytt kläder en miljon gånger innan jag åkte dit. Peppad till 100 anlände jag. Drickan denna afton var äppelvodka och någon mystisk tropisk likör som min vän tagit hem från en båtresa till baltikum.

Likören var guds dryck!! Den smakade inge alkohol och dödade all smak av vodka, Jag spelade ölspelet, rökte som en lite skorsten och snusade överdrivet mycket, allt samtidigt... Vid 9 var jag på topp, in i badrummet, tog kort på mig själv med mobilen för JAG VAR SÅ SNYGG IKVÄLL, ringde en miljon människor, dansade till låtar jag egentligen inte gillar, drack mer av de där goda drinkarna....


Sen dog jag, jag låg i min väns dusch, dränkt i min egen spya och kunde inte komma upp, jag ska aldrig mer dricka, här kan man sova, rätt mysigt...

Jag vet inte riktigt hur, men mina vänner lyckades sätta mig i bilen och köra hem mig, spydde i en plastpåse i bilen enligt uppgifter (jag själv menar att detta inte är sant). De bär in mig på mitt rum, min mamma och bror möter mig i hallen. Minns hur någon la ner mig i sängen, hämtade en hink och en handduk. Nästa morgon vaknade jag tidigt och var hur pigg som helst. Min mamma såg beskymmrad ut, jag flinade lite och försökte skoja bort det hela...

Det var efter denna incident som min mor började köpa cider till mig, ingen mer likör och vodka Supper vad allt hon sa.


To next time, Aloha

lillebror

Igår när jag kom hem från en lugn "filmkväll" ringer telefonen. Min brors vänner berättar för mamma att hann har deckat, en stund senare kommer båda hem. Det luktar spya och alkohol i hela huset och mamma måste sitta brevid honom för att han inte ska drunkna i sina egna spyor. Är inte ungdomstiden bra härlig!


Något sånthär kommer förorden att vara

De var ingen lätt uppgift att färdigställa den här boken, samtidigit som det var fantastiskt. Jag önskar att vi träffat varandra tidigare än vi gjorde, så vi kunnat uppleva allt detta som står här i tillsammans. Men å andra sidan är det fantastiskt att vi träffades när vi gjorde, det led ju till att vi var tvugna att berätta om allt för varandra.


 Den här boken är om tiden innan vi sa hej,

bra att veta som kanske inte framgår i boken:

1. Jag dricker personligen aldrig mellanmjölk längre, då jag förknippar det med min barndom, däremot kan jag ibland önska att jag kunde. För jag älskade att dricka mellanmjölk även om jag hatade den.

2. Rangordningen av snyggast i Harry Potter är faktist inte helt sann, jag platserade Rupert Grint mycket högre upp än i den ursprungliga listan (det var min enda ändring som jag tror att Virgiin inte skulle tillåta).

3. Att det inte är någon bra idé att göra meth i en källare hos en snubbe som kallar sig själv för C Kool.

Virgiin den här boken är tillägnad dig, ditt hjärta lika explosivt som en vätebomb.



To next time, Aloha

Ett festivalknull och en...

Början till en titel av den bok som kommer skrivas av Virgiiiin och Supper och sisådär kanske 15 år.
Där ska vi förklara likt Två nötcreme och en moviebox hur det vara att växa upp i ett land som andas mellanmjölk,
och vad som präglade oss.

Anledningen till att jag annonserar detta är att jag vill att du, Supper, ska minnas vad du ska göra med denna boken när jag, vilket förmodligen aldrig kommer ske men jag ska försöka iaf, får göra crystal meth, vilken är en liten dröm jag har. Inga ambitioer på att använda det, bara att tillverka!!! Vad Suppers uppgift blir alltså att ge ut boken postumt för mig samt dedikera den till mig, Virgiiin, eftersom att jag kommer ju med största sannolikhet dö under själva tillagningen....

Tack på förhand och jag lovar att ni aldrig kommer glömma mig om jag dör... Jag brukar göra ganska starka intryck på människor...

Au Revoir

BETTAN VS. ?

Jag sitter vid min nya dator i soffan och tittar på tv, så slog det mig att jag inte lagt ut något inlägg från den till bauta. Så då satte jag mig här, tänkte att insperationen kommer komma flygande i fingrarna. MEN NEJ! INGET!!! Inga fantastiska idéer om hur jag ska lösa världens alla krig eller varför man måste dricka té med honung i efter ett visst datum på hösten. Sånna idéer kom alltid när jag satt vid min gamla burk.


Tänk satt hela min kreativa sida i bettan?


Jag hat inte kommit på något bra namn till nykomlingen än förslag?

1 2 3 TAGNING

Vad som just nu sker är att precis utanför min anonyma butik i en anonym galleria någonstans i en anonym stad är att det spelar in någon form av sketch, och i huvudrollen är det ingen mindre än BABBEN! Jag är lite star-struck och kommer se detta som min chans att komma in i showbizz!!!!

Au Revoir!!!!

Impossible is the opposite of possible

Lyssna och lär!!!!


KLICK KLICK BOOM

Jag äskar indieghetto!!!



(den här är bara med för den är så otroligt ROLIG!!!:)

can i stay

jag vill stanna här föralltid, jag vill aldrig röra på mig mer, aldrig mer
kan allt bara stå stilla en liten stund till?

Clowns önskelista

(snor suppers idé i brist på egna)

  • En lägenhet och ett jobb i huvudstaden
  • Nån att hålla om
  • En skål blåbärsglass
  • En plan för framtiden
  • En ipod
  • Att londonresan blir av
  • Att mitt stipendie kommer snart eller att jag vinner på lotto

ps. jag såg einstein på en buss idag, och blev lycklig

Suppers önskelista

  • Sånt där läppstift som Virgiin har, JAG ÄLSKAR DET!!
  • Marshall Eriksen (How I met your mother)
  • Lägenhet i Studentstaden
  • Biljett till frankrike
  • Söt dator

Anonym

järnjänget (aka. Supper, Virgiin och Clown) fikade idag. (som vanligt alltså i våran anonyma stad). Vi pratade mycket om ingenting och om våra tappra men ack så pinsamma bravader på fyllan.
hä'r kommer en ful fyllebild på mig och Virgiin som jag lovade att inte lägga ut:

I LOVE YOU


Imorgon åker jag till studentstaden nummer ett och checkar läget!!

DANSA!

Ikväll vill jag dansa som en galning, nån som är på!?

Wazzup?

Igår när Clown var på kräftskiva ute i en stuga så drog Virgiin och Supper ner och gjorde det enda man kan göra en onsdagskväll i våran stad (drack oss berusade på happy hour). Det såg ut å här:








Ps. Virgiin igår när vi diskuterade glömde jag bort mitt tequilastrul ifrån Sjökrogen Ds.

Råa tortellinis och kinderägg

Ikväll tog jag en fika med Virgin och Supper vi pratade om vår framtid och hur allas liv kommer att vara när vi år 2030 ska ha återträff, på pitchers.  Virgin hittade ytterligare olustiga kort på min kamera, och Supper köpte en present till Vajayay.

Nu ska jag kolla på paradise hotell, best program ever!

BEEZOS

Efter nötkrämen...

...fors det till stadens enda "bra" klubb (jag är själv lite kär i ett sommarställe i hamnen men vissa andra tycker att det aldrig känner några där, DÅLIG SOCIAL FÖRMÅGA kallar jag detta).

Så här såg det ut:






två nötkräm och en moviebox

feett fest i supper place!!!!!!!




Såhär kommer kvällen att se ut





SMURFIT HAR LAGT NER! :(


Åh!!!


Uppmaning!

Slå på stereon


Gör en drink:

Recept Caipirinha


Mappen fint!

I brist på annat att skriva om så kommer här ett popperi med snyggon /(sparsamt sparade på en mapp med titlen Fint! på min dator)









En gammal goding gästar

Hej det här är Lodiz som gästbloggar! En gammal goding fast ny. okej GO!

Huvudvärk. Mycket huvudvärk. Livet som arbetande kvinna suger. Motivationen är noll vilket innebär noll pengar.
Men jag ska inte klaga jag har ju iaf ett jobb. Jo jag får klaga. Det är synd om mig. Jag är inte gjord för detta. Jag borde vara chef på något coolt jobb. att få gästblogga här är dagens höjdpunkt! Tack bauta! Tack för att ni finns mina vänner!

Back to work!

GO! GO! GO!

Igår.

När Fladerfe hade ätit upp alla kladdkaka och Fisken druckit en halv liter rom:






kladdkaka och rosévin

Kvällen började iallfall lungt


awesomness

Bautagänget har under det senatse veckorna jobbat, jobbat och jobbat . Men också dansat, dansat, dansat, druckit , druckit, druckit och vinglat, vinglat, vinglat. Kanske för att tränga bort alla tankar inför framtiden och om jobbet , eller bara för att vi är unga och vill leva livet.

Ps. Jag kan till och med typ gå i höglackat nu.

BEZOOOS

RSS 2.0