Supper summer.

Okej , dags för mig att skriva om sommarminnen då.  Jag måste säga att jag har två på min första plats det ena är
Basketlägret i Koratioen.. På bilden nedan syns utsikten från planen. Tänk dig att svettas och spela basket i 30 graders värme och kunne se havet genom galler. Det var ren tortyr men de var värt mödan när vi väl fick gå ner och bada.  Fast det bästa med våran resa till kroatien var nog trots allt sista kvällen som spenderades på nattklubben apollo. Den innehöll allt, krossade hjärtan, ecstasy-killen, juckande bosnier, lyckliga par och långa strandpromenader.
image13

Den andra är självklart Peace and love festivalen 2006. då jag och min kompis stod i glassande sol och såg Håkan Hellström. Vi hade bara åkt upp över dagen (för att våra föräldrar inte tillät oss att åka själva) och allt var perfekt! De första vi gjorde var att stå längst fram på Kristian Anttila och bara känna oss bautacoola. Sen blev de Håkan Hellström, Hello Saferide(där vi också stod längst fram), Fierfox Ak, Sugerplum och mycket mer! Jag köpte min första Håkan Hellström tröja dessutom.
image14

to next time, Aloha
/supper >_<


måndag härliga måndag

När jag vaknade och insåg att det var måndag började jag seriöst grina, hha det gick över rätt snabbt men ändå:/ Fast då kan man ju tänka att det är den sista skolmåndagen innan sommarlovet. (nästa måndag är det ju junitrofén :D och sen slutar vi på torsdagen) Nu är det dessutom bara svenskan kvar :D sen är detv softish som gäller :D Redan på fredag då Crazy fyller år ska vi äta middag och sen på lördan ska en kär klasskamrat till os ha poolparty ;) hahah sommar äntligen sommar alltså. Visst är det klyschit men det känns verkligen som om tiden bara rinner iväg. I dessa tider är folk så stressade att vi knappt minns att leva i nuet eller hinner tänka tillbaks på den tid som varit. Jag ska anta Suppers utmaning och lägga upp lite sommarbilder :D

image11

Den ena är när jag minigolfade sist för typ två somrar sen, det segaste jag vet i hela världen det tar så hiimla långt tid för jag är såå hiimla dålig . Ni vet ju alla hur min bollkänsla är och det gäller inte bara fotboll det gäller ALLA bollar.
image12

Nästa bild är faktiskt från iår, lite tidig för att kallas sommar men hej när bilden togs var det närmare 30 grader varmt och vi badade i MÄLAREN. Årets första dopp den 10 Maj inte illa va ;)

Så enjoy my friends hoppas också ni lägger upp lite spänannde läsvärda inlägg, så vi kan hålla kontaktengenom sommaren :D 

 Kram the very one and only Clown <3


utmaning sommarminnen !

Så nu får vi fan ta tag och börja skriva här igen! Jag menar snart sommarlov och då kommer vi spridas ut över hela fucking Sverige.

Så nu utmanar jag alla skribenter här att skriva om sitt roligaste sommarminne stort plus om de är bilder med!  så nu kan ni inte ens klaga på att ni inte vet vad ni ska skriva.

to next time,
 Aloha Super >_<

RSS 2.0