vad gör du just nu?

Jag tycker om att läsa folks statusar på facebook, det säger ganska mycket om personerna faktiskt. Våran allra käraste fröken urin hade idag skrivit.

- Har chillat i helgen..nu är det dags att plugga lite innan dagen är slut. Har beslutat att ta en tripp till Hötorget imorrn för att köpa mer oliver...vad Stockholm har mycket att erbjuda.


cimon

Jag måste erkänna att jag har fått en liten crush på Cimon i paradise hotell. En lång och smal söderkille med ett lite udda utseende, kan det bli bättre? jo att han för några dagar sen tillsammans med några andra deltagare besökte mitt fik! (han beställde en lussebulle)



Hans blogg--> http://www.tv6.se/cimon


Clown



Du är bäst! <3

/Supper

Yelle

Jag har en ofantlig längtan efter att bli kär för tillfället,


och att få måla naglarna.








Fest i bilder






Hångel & Grillorder

1. Vanten och hur nykterheten försvann
2. Det är bra med söders alla containrar
3. White Russians/Hur man ramlar av dem
4. Jag dansar aldrig nykter
5. Jag strular aldrig nykter eller hur Virgiin började gilla OC
6. När ens vännina blir sönderstrulad
7. Vanligt jävla QP-bröd samt Utebliven efterfest


1. Vanten och hur nykterheten försvann

Om man är ledig en torsdag är valet ganska självklart att man en onsdagskväll drar en halv bag-in-box efter en flaska skumpa att sedan stapla på höga klackar till en buss (resterande innehållet av boxen har då tappats upp i en gammal mariestads ölflaska, som sedan gömts i en åhlens city påse). Det var på de två metrarna till bussen som vanten mysteriskt försvann, precis som den sista gnuttan av förnuft.

2. Det är bra med söders alla containrar

Efter en stor alkholkonsumtion är det inte så jävla konstigt att man blir akut kissnödig, därav syftet på rubriken. Tack söder för dina fina containrar, 5 plus på den!! Med lättad blåsa och plånböckerna fyllda av cash är man redo för allt. Nu ska du dansa till indie tills fötterna dör.

3. White Russians/Hur man ramlar av dem

HappyHour betyder att när myntan är slut (Vilket ALDRIG skulle få ske på PLUTO!), får man ta till de beprövade White Russians, för er idioter som nu undrar: "Vad smakar en White Russian?" Kan vi citera vad Little en gång sa:
-" Det är som Oboy, fast med lite kaffe, och sprit, SKITGOTT". En WR down=rökpaus=nya kontakter.
Nya konktakter i utdrag:
¤ Telenor alias Human Torch
¤ Telenors kompis, som gått från hårdrock till indie=man klipper av sig håret och andvänder hårspray
¤ Jättefulla killen, som såg när man tidigare ramlat*
¤ Dialekt killarna, gotländska har nog aldrig varit så roligt

*Efter den andra WR är klackarna något höga, då hjälper det inte att Virgiin drar ner Suppers fåtölj med innehållet, efter att ha sprattlat nån minut på golvet lyckades hon komma på benen igen, i god tro om att det här gick ju obemärkt förbi.... Uppenbarligen inte.

4. Jag dansar aldrig nykter

När Beyoncé är Broder Daniel och när alla "barrrapapapa"-dängor är ersatta av de höga tonerna från Känn ingen sorg för mig Göteborg, då kan man inte annat än dansa. Det här är ingen jävla "Pluto-dans" detta är folk som dansar utan att bry sig.

5. Jag strular aldrig nykter eller hur Virgiin började gilla OC

Supper drog i sig ännu en tequila och Virgiin drog en spya, efter detta var självklart båda ganska strulsugna...
Whirlwind, Broder Daniel. En söderkis med tårar i ögonen fick duga för Supper, hon orkade inte leta längre.
Vrgiin däremot hade ett mer seriöst game på G, Ryan från OC. När låten sedan är slut, då har supper läppstift i hela fejjan och känner att hon är ganska färdigstrulad, inte Virgiin däremot. Ryan går för att hämgta sin kompis och Virgiin skriker ut:
-" Han ser ut som Ryan i OC"
Supper svarar med ett snällt: "JA", men känner att hon kanske inte håller med.
Musiken tystnar, klockan är 3. Supper spyr galla på att avslutning är The Smiths och Virgiin lunkar fram till Ryan.

6. När ens vännina blir sönderstrulad

Klockan är kvart över 3, Virgiin står och "småmyser" med Ryan. Supper har blivit lämnad ensam med Ryans kompis Grillorder, som väljer att bete sig på följande vis:
1. Plåstra om varendra jävla finger
2. Dra tanken -"Dom strular ju" för att sedan köra ned tungan i Suppers hals. Av ren artighet får det fortgå någon minut. Virgiin har ingen koll alls på Suppers situation, hon kör på.
Virgiin tänker: EFTERFEST
Supper tänker: Vart är "söder kisen"?
Efter vad som i Suppers värld känts som en timme beslutats det att gå vidare, Virgiin och Ryan är lyckliga, och citat Ryan -"Sönderstrulade". Supper kör på klassikern: Att prata högt och jobbigt, på något sett får han för sig att det är charmigt och försöker återigen dra ned tungen i halsen. 20 meter framför går Ryan & Virgiin "lätt" tafsandes på varandra, fortfarande helt ovetande om Suppers misär...

7. Vanligt jävla QP-bröd samt Utebliven efterfest

Suppers räddning heter Donken, kanske Virgiins också. Här står Supper och tjaftsar med personalen angående grillorders. Virgiin gör vad hon har spenderat de närmsta 45 minutrarna med. Ryan försvinner och Grillorder stannar kvar i hopp om efterfest och "menage a trois". Supper gör då dte hon gör bäst. Hon ser så sliten och äcklig ut som hon bara kan (tack donken för det osmikrande neonljuset!!!). Vi lämnar donkenb, grillorder fattar vinkeln men lämnar inte förens nummer är utbytta.
Sönderstrulad Virgiin och jävligt lättade Supper börjar gå hemåt i den bitande kylan.
Klockan halv sex på morgonen är de hemma och båda är ganska nöjda med kvällens strapatser och Virgiin påpekar att det var 8h sedan vanten förvann.

Tillägg om vante:
Den låg snällt och vantade på sin ägare vid busshållsplatsen


Tack & Hej
Supper & Virgiin

tonårskärlek

Idag berättade min mamma att hennes tonårskärlek bara för någon dag sedan helt plötslgt hade ringt henne. Sist hon hade inte hört från honom var hon 15 och han 17, hon stod på perrongen och grät när hans familj flyttade ifrån staden. han hade iallafall helt plötsligt ringt och de hade pratat i över en timme om allt och ingenting. Det var längesen jag såg mamma sådär lycklig.


Station

Jag var i London nyss och härjade runt. Så SÅG JAG HONOM, eller jag trodde i alla fall i några sekunder att jag såg HONOM, Rupert Grint (mina drömmars man!!). Sen insåg jag att Rupert Grint nog inte skulle sitta på marken vid Paddington station rökandes och omringad av rygsäckar och påsar med tompavor. Men likt var det i alla fall, så jag såg honom nästan...


RSS 2.0