A bauta happy new year!

Nej, nu är det inte långt kvar! Snart lämnar vi detta år 2007 bakom oss och blickar fram emot ett nytt och fräscht 2008 ( som förhoppningsvis kommer bli en aning bättre än detta år även om 2007 varit ett grymt år).  Magic kommer säkerligen ha ett helt sjukt bra 2008 eftersom jag nyss läste nyheten om Brazil. Vi ( ja, jag talar för oss alla här på bauta) är en aning avundsjuk på dig och alla dina coola resor men självklart lovar vi att håll dig uppdaterad med alla spännade news som händer här hemma i vässan medans du är på vift, självklart vill vi också läsa om alla snygga och brunbrända män du haffat därborta. 

Som sagt nu är det inte långt kvar, dagen som vi laddat för nu hela lovet! Föhoppningsvis och säkert kommer kommer vi alla att få en perfect day tomorrow! och jag kan nästa lova att jag till 100% vet vilket samtalsämne som kommer att upp ta största delen av våran ledig tid när vi återser alla i plugget efter jullovet. Därför laddar vi för PARTY!!!

GOTT NYTT ÅR!
// Spicy 

Magic's man in Brazil!

Magic's man in Brazil!

Kunde inte låta bli :p

Kunde inte låta bli :p

Lördagskväll

Hej älsklingar!
Här sitter jag en lördagkväll. Självmant och valt. Kanske tragiskt, men mest skönt. Tog nyss buss hem från vår spännande innerstad och en engelsktalande fika på huset. En av mina vänner hade tagit med sig en tysk, så det var till att vara artig. Dagarna till ära, ja-då-ni-ska-få-höra-en-fantastisk-nyhet, beställde jag en Rio Carneval. Och jag som inte ens gillar kaffedrinkar, speciellt inte med hasselnöt och vit choklad. Sån smak är way to girly för mig, skulle jag nog säga. Fniss. Den var ganska sliskig. I vilket fall som helst kände jag såhär att jag läääär ju liksom fira!!! Och vad kan passa bättre än en Rio när man ska till Brasilien!!!!!!!!!!!!! YippieyippiieYAY! WIIIIIIIIIIIIIHOOOOOO!!!

Min lycka vet inga ord, och på natten kan jag inte sova. Och så är jag typ hög sen i förrgår kväll då jag fick the magic call! Jag liksom vandrar redan runt i kokosdoftande paradise och är asbrun och alla är snygga och intressanta. Pissregn och en enorm julskinka i kylen som VI helt enkelt MÅSTE äta upp innan vi får nåt annat (/mamma) bara fladdrar förbi typ. Det är föreningen, kära ni, igen! En månad i Brazil med sjukt coola människor från hela världen att lära känna, diskutera med, lära sig av, dansa samba, våga sig på en brazilian wax med kanske (AAAAAAAAAAAJ! Men fan vad sjukt!) och röka sönder med! Det kommer bli helt och hållet underbart -fantastiskt-crazycrazybäst!!!!!

Så vet ni det, vänner! Jag hoppas att ni inte är för avundsjuka, för jag tänker köpa med mig snygga havaianas till er alla! FOR DUMMIES: Bästa flip-flopsen som finns, galet god kvalitét och asdyra här och svinigt billiga i landet med Amazonas regnskog, steksol och brigadeiros (FOR DUMMIES IGEN: Godis som är typ som kola fast bättre!) Min stackars mummi ser skräckslaget lycklig ut. "Det här är ju en fantastisk chans, min lilla Mys! Men... det är ju jättefarligt där, Fia-Rosenknopp!" On and on. Stackars ensamma päron! Hon vet ju att hon inte kommer sova på fyra veckor och jag älskar henne sju varv runt jorden och tillbaka för att hon fortsätter släppa iväg mig på äventyr ändå (nämnde jag att jag var i Costa Rica som elvaåring?!)! Destination Brasilia, landets huvudstad som är proppad av modern arkitektur med betoning på betong och glas (staden byggdes från grunden på 60-talet), och ett avskräckande exempel på klasskillnader. Av de drygt 2 miljoner invånarna lever hälften i slum. Föreningsmedlemmarna är givetvis the riches, Brasilien är typ nr. 1 av föreningens medlemmar och vi förväntas leva i hyfsad lyx. Crazy! Vad som också är crazy är att campsiten antagligen kommer vara omringad av vakter. Men gud vad jag ska leva där! Lever fan redan för det!! Och mycket annat såklart, där NI spelar roll! En jätteroll! Därför ska jag såklart uppdatera Bauta på plats! Det måste ni också göra! Är ni med på att detta 2008 ska bli bäst och att sommaren ska äga fett jao! Bra! Tack för 2007 förresten! Det blev en ljus höst.

Btw, Little! Jag är också, som Supper, intresserad av din äppelteori! Det är ju en hel vetenskap! Dessutom uppmanar jag samtliga singlor att hångla i övermorgon! Hihi!

Öhm. Vad Magic svamlar ikväll (hatahatahata när folk pratar om sig själv i tredje person! Oj.). Skulle kunna babbla på i oändlighet om allt och inget. Julen tillexempel. Skrikande barn utklädda till sköldpadda och spindelmannen. Att jag bara åt lax (det fanns typ alla sorters man kan tänka sig <3varmrökt<3). Att de vuxna drack så mycket vin - asmycket så att vi inte kunde gå på midnattmässan (kul), och att jag kunde lite fler frågor på nittiotals-TP än förra gången! Rökte inte på tre dagar, och fick till följd megafreakad röst. Jag lovar och svär, det är inte bra att inte röka! Om ni undrar så är den som vanligt nu... !

Nu ska jag se på TV med min hund i brist på intressant sällskap.

Over and out och jag ser fram emot uppdateringar från er alla! / Magiiiiiiiiiiiiiiiiii

Ett rop på hjälp ! (innan jag dör av irritation)

tror de stod något i första inlägget om att jag är viljestark. Egentligen är det en snäll omskrivning av Envis och att jag är enormt lättstörd på saker jag inte tycker om.


I tristess så beslutade jag mig för att klicka mig runt på random bilddagböcker eftersom jag för tillfället har så jävla tråkigt (ni vet den där knappen som ser ut som en tärning).
Av någon anledning så ville den lilla tärningsjävlen att jag skulle hamna på varenda fjortisbilddagbok det finns i det här landet. Ni vet de där där det bara finns bilder på dem själva tagna med någon dålig mobilkamera. Ibland även någon bild på deras "bästiiis" med texten FAAAAAN VAD JAAAAG ÄÄÄÄLSKAAAR DIIIIJ! under.
Men till slut måste även bilddagboken tömts på dessa för jag hamnade då på något som jag faktist stör mig ännumera på.

Nämligen en bilddagbok tillhördande någon fet tjej i 25 års åldern med Lindex kläder och fult hår. (varför ska alltid dessa tjejer envisas med att färga sönder håret tills det bara finns ca tre hårstrån kvar på huvudet de kan blondera?)
I alla fall så självklart visade sig att puckot har pojkvän (om än lika misslyckade, ni vet raggar typen med volvo, keps och ultimatule tröja).

Så i ett desperat rop på lite tröstande ord efterlyser jag Littles fantastiska teori men äppelträdet! Skulle du kunna lägga ut den när du får tid?
to next time Aloha
/Supper >_<

En brun julafton på tre personer

image2Detta är clowns allra första inlägg (stolt*:D) sedan jag fått tillgång till den här boggen av mina kära vänner.
jag tänkte berätta lite om vår underbart härliga julafton som vi firade at my place. För omväxlingsskull stannade vi hemma istället för att åka till släkten i Belgien. Kontrasten var verkligen stor från att vara ungefär 50 pers runt julbordet blev vi bara tre.

Det betyder dock inte att det var mindre juligt utan det var faktiskt skitmysigt(förutom att julkänslan nästan försvann helt när man tittade ut genom fönstet och det var alldelles brunt inte vitt :(). Jag fick också se på kalle anka :D..vilket jag inte gort på länge. Det är pinsamt men jag måste dock erkänna att jag faktiskt somnade ungefär då mowgli kom in i bilden(weeiii clownen gows panchis)...inte för att det var tråkigt utan jag tror snarare attt dett var en kombination mellan att all julstress äntligen lagt sig samt självklart de kopiösa mängderna julmat jag hade vräkt i mig någon timme tidigare.

För det var verkligen en orgie av mat, ändå hade vi bestämt oss att inte ha ett julbord utan bara koncentrera oss på en rätt. skinkan med potatis och tillbehör såklart .(och ej att förglömma mammas hemmagjorda risalamalta :D mums) MItt stora sug av julmat har nu verkligen svalnat och kommer nog förhoppningsvis inte tillbax förän lagom till nästa jul :D

Efter kallae anka blev det julklappsutdelning. Vi hade bestämt att inte ge bort så många julklappar till varandra iår och att vi skulle vänta till mellandagsrean. Men som vanligt skenade iväg...iallafall för mamma hon gav bort en massa men stackarn fick bara några få presenter av oss. Tidigare den dan hade jag och min lillebror dock hittat två lotter på gatan på väg till närmsta närbutik som lyckligtvist hade öppet några timmar även på julafton. Tyvärr gav de ingen vinst, men det var nära..mkt nära som vanligt.

Vi avslutade kvällen med att titta på Harry Potter och Fenixorden (som jag faktiskt inte hade sett än, skäms*)
Mys mys mys, men lite tråkigt...ser verkligen fram till nyår :D då det blir lite mer röj..

kram och god jul// Clown

Julhandel, jag har kollat för mycket på starwars

(Börja med att säga att ja håller med om Bert!)

Igår så åkte jag och mamma för att göra lite "in the last moment christmas shopping" på Hälla.

För er som kanske inte vet vad Hälla är så är det ett shoppingcenter i utkanten av Västerås som består av några av de största kedjorna inom elektronik och kläder samt Ikea, systembolag och ett ICA Maxi. Hälla är också känt för att ha den mest idiotiska parkeringen i hela Sverige.

 

Kaoset började med att vi kom fram till denna parkering där det var fullt exakt överallt. Tydligen var vi inte de enda som hade väntat med julhandeln till sista stund. Men efter en kvarts cirklande runt parkeringen och med tre "nära krock upplevelser" så lyckades vi hitta en parkeringsplats längst bort på Ikea delen. I lite av ett mirakel lyckades vi sedan korsa parkeringen och ta oss in i köpcentret där allt flöt på ganska bra faktiskt, visst lite mer folk än vanligt och jag höll på att smälla av när mamma stod och velade inne på KappAhl i en timme om hon skulle ha den vinröda tröjan eller den röda.

 

Men efter ett tag glömde faktiskt bort ett tag att vi var inne mitt i julhandeln.
Tills vi kom till ICA Maxi. De var kaos och de menar jag riktigt kaos. Folk skrek, sprang, rev och svettades som om de var en kamp om liv och död. Vart man än försökte komma fram så stod det någon tant med fetaste kundvagnen och funderade över om hon verkligen behövde köpa vörtbröd eller om hennes dotter skulle ta med sig.

 

Vi lyckades dock ta oss fram genom ungefär samma taktik som man har på konserter för att ta sig längst fram (slinka med när någon annan mosar sig rakt fram och säga ordet ursäkta fast man absolut inte menar det). Men när vi kom till charken tog det stop, det var verkligen stop. Jag såg då som i slow motion hur människorna runt omkring mig verkade dras mot något som låg staplat mitt i gången. (När jag säger verkade dras mot så menar jag att det såg ut som att de hade placerat ett svart hål mitt i gången).

 

Jag var mest intresserad av att så snabbt som möjligt ta mig därifrån och försöka tränga mig förbi det svarta hålet, men då (också som i slow motion) ser jag hur dess kraft har fått grepp om min mamma och hon börjar dras mot hålet. Jag reagerar blixtsnabbt, tar tag i hennes jacka och rycker med henne bort från suget till brödavdelningen samtidigt som jag hör henne säga något om entrecote för 29kr kilot.

To next time, Aloha
/Supper >_<

 


Ett äventyr

Jag måste nog berätta för världen om mitt äventyr till allt du kan tänka dig, fots, buss, tågs, tunnelbanas. (Här måste jag nog också lägga till att det där är böjningar man inte kan göra på nya ord som tåg, i händelsa av att min gamla svensklärare Öyvinn läser det här. Hans favoritskämt alla kategorier är "Till dators" så tokigt då!) Allt började hemma hos allas vår Magic som resumerat föregående kväll så utmärkt. Efter en frukost med frukt och gammal festivalmüsli insåg jag att jag nog var tvungen att skynda mig. Men eftersom det är lite av min grej att alltid få brottom väntade jag ett tag till, innan jag gjorde slag i saken och gick till busshållsplatsen. Det var nu precis en timme till tåget skulle gå och jag insåg att trängas med pensionärer och alkisar och julstressade småbarnsmammor som skriker åt sina barn på bussen hade jag inte tid med. Så jag började gå. Väldigt fort gick jag, och ganska långt. Klockan tickade och jag gick för glatta livet. När jag tillslut hade korsat den oändligt långa och farliga vallbybron började saker utspela sig som i nån dålig bok man läste och tänkte att vilken barnslig bok. Jag såg busshållsplatsen där bussen som går hem till mig stannar och jag tänkte att om den kommer precis nu så är det ett tecken. Hade det här varit boken så förstår ni ju att den kommit då, och det gjorde den.

Busschauffören, som för att göra den där boken lite mer könsneutral vilket man alltid bör sträva efter, var en kvinna, tittade på mig som om jag var precis så svettig som jag kände mig. När bussen var framme och jag sprungit den lilla biten hem till mig med minst en granne som stirrade på mig var det 25 minutrer kvar till tåget skulle gå. Jag tog världshistoriens snabbaste dusch och slängde ner lite kläder och andra grejer som kan vara bra att ha i väskan. Och här insåg jag att min enda chans att hinna med tåget var att ta cykeln dit. Så, på ett väglag min mamma inte skulle låtit mig cykla på, och lite halvt bakis som jag var, tog jag mig till tågstationen. Jag cyklade och hoppades att jag inte skulle ramla och dö. Samtidigt tänkte jag på nåt min mamma brukar säga när det är brottom: ta det lugnt, det är ju inget tåg som går. Jag anlände till stationen, en minut innan tåget skulle gå, och sprang så gott det gick till spår 2 (såklart gick det inte från ettan, vad hade det vart för bok). När jag närmar mig tåget hörs konduktören som ropar ?nu åker vi!? och precis när jag kommit uppför den där lilla trappan, så rullar tåget iväg. Med mig på. Förstår ni känslan? Det var underbart untan överdrift!

Jag kom in där i en tågvagn, osminkad, en slickad frisyr, svettig, och framförallt väldigt röd i ansiktet. Jag har välsignats med ytliga blodkärl där, vilket stör mig ganska mycket. En gång var det nån som frågade om jag var på väg att svimma när jag sprang vårruset. Men det här var ialla fall mer pinsamt. Det enda som skulle fattas i den där boken var väl nån jättesnygg kille som satt där och stirrade när jag flåsade. Det var det som tur inte. Och efter en liten uppfräschning på tågtoaletten var jag fit for fight igen. När jag anlände till huvudstaden var jag fortfarande i adrenalinkick efter att jag faktiskt hunnit med tåget. Och när jag tagit tunnelbanan till dit jag skulle, möttes jag av en sån där skylt det brukar finnas i filmer ibland när någon anländer till en flygplats. Där det står namnet på resenären. Det stod mitt namn, och hon som höll den var kompis till min trumpetspelande vän som var anbledningen till hela resan. Konserten var fantastiskt bra, tur för henne.

Och ja, Bert-kvällen  måste absolut styras!

Peace out och God Jul/ Little

En partypingla

En partypingla

A night out

En sömnlös Magic har precis loggat in. Skulle gjort det långt tidigare om det inte vore för att moi och min förvirring helt hade glömt bort hur man tog sig in här. Nu vet jag inte vad jag ska skriva. Får lite prestationsångest och sånt och hoppas att det löser sig med tiden. Ett första inlägg är väl framsteg och jullov är också ett sådant!

Jag är crazy stolt över en hel massa grejer just nu! Typ mina föredetta klassvänners, men alltid alltid nära, utmärkta prestationer på det kemiriksprov som gett stirriga ögon och armsvett. Och nu snackar vi mig, "svikaren", som inte ens gjorde provet! I vilket fall som helst så är ni bäst!

Sen är jag stolt över sällskapet på typ 15 pers som intog ett av stans mysigaste pasta och pizzahak igår. Väljer att kalla det just så för att jag alltid har drömt om att ha ett hak. Stilen är stearinljus och att sjunka in i mer eller mindre djupa samtal och se sådär jättevuxet engagerad ut. Rödvinet saknas ett tag till, liksom att följa J:s exempel och beställa en rätt för 200! Och dessutom har undertecknad för dålig bordskick för att gå på restaurang.

Därpå följde hysteriskt ringande efter langare för illegala substanser i form av relativt oskyldig smuggelsprit. Jag skuttade obekymrat och lyckligt vetande om att minst två av mina juveler hade dricka till mig också. Skuttade. I decimeterhöga kilklackar. Åh, Magic var mäktig igår! Jämnlånga Spicy var en pygmé och allt såg väldigt litet ut därnere på marken. Det var en spännande upplevelse i väldigt fina, somriga skor.

Då vi inte fick napp skyndade vi raskt (lite för raskt för heels:en) mot bussen. Det var klassfest i nåt skumt hus som vi verkligen diggade. Då vi tillsist hittade dit, nedkylda och personligen lagom skärrad då undertecknad (igen!) hade råkat kalla några lokalbor både loosers och drägg. Vi började strax dricka för att komma ikapp våra vindögda (och då syftar jag synnerligen på en, eller två, av dem!). Det blev dans av obestämd karaktär. Äckliga och goda drinkar, till min lycka fanns det både cigaretter och cigarrer. Sistnämda var en ny upplevelse för mig, och jag ger faktiskt inte mycket för den. Nåväl, trettiokronors kanske inte är mycket att hänga i granen. Allt blev ganska crazy med toabesök med boys i bastun (låter knäppare än det är), bekännelser på sanning eller konka och låten "Livet är en våldtäkt". Har jag sammanfattat kvällen okej? Borde kanske lägga till att någon av oss fick sig ett randigt strul! Det var i alla fall en väldigt bra kväll som avslutades med att fyra katter plus jag tryckte praktiserade skavfötters i mitt lilla rum. Mysigt! Sjukt vad underbara ni är, allihopa! (Vi måste förresten bjuda in saknade till Bauta!)

Idag har jag varit lite bakis, vilket förvånade mig eftersom jag tog det relativt lugnt med drickat igår. Har inte heller rökt, förrutom en nyss med grannen. Men den räknas inte. Fråga mig inte varför! Istället för att proppa i mig giftiga substanser och lukta illa har jag inte suttit framför teven och fisit. Har uppfunnit nyskapade julgodis, lagt i askar åt oanande släktingar och bakat en massa kakor med fint rosa strössel på. Det tog en jävla tid!

Nu ska jag susa i säng! Jag tycker väldigt mycket om er ska ni veta! Efterlyser tankar om luciamyset samt att vi styr upp Bert-kvällen.

Klart slut varulvstjut får duga tills jag kommer på nåt fiffigt. Puss!

Wonderful christmas

Yes, snart får vi äntligen ta en paus från våra stresiga liv och njuta av ett underbart jullov, som förhoppningsvis kommer bestå av massa god julmat, julklappar och massor av ledig tid att bara göra vad man vill på. Men vi ska såklart inte glömma bort skolan helt, nejnej hur skulle det se ut? Precis det funkar ju liksom inte, vi är ju iaf nv:are ( föutom det lilla skara som svikit oss som vi förövrigt fortfarande räknar in i klassen).
Så nu återstår bara ett God Jul och Gott nytt år från oss alla till er alla!

Ord som börjar på T och slutar på raktor.


De är morgon, klockan är runt 7 och du vill i fortast möjliga tempo komma fram till din arbetsplats eller skola. Du sitter där i din bil eller buss, du är lite försenad och känner att du hoppas resan kan gå om än fortare. Då mitt upp framför dig svänger en traktor in.

 

Traktorn körs av någon finnig kille i 18-20 årsåldern som lugnt sitter och lyssnar på radio och sjunger med lite i BWO texterna.

Du själv sitter och blir mer och mer irriterad på denna stenålders marskin som inte går fortare än 30 och är omöjlig att köraom då den är lika bred som Anna Books höfter. Irritationen ökar ännu mera när du upptäcker att traktorn nu ska svänga, precis som du och du vet nu att du kommer vara efter denna traktor i minst 1km till. 1km som du i normal fart på en 70 väg skulle ha kommit igenom på ca: 8.5minuter tar nu 20 minuter, kan ni känna stressen?

 

Lösning på problem:

Traktorer borde alltså förbjudas att köra på större vägar i städer utan i stället vara beredda på att köra runt städer istället för igenom så:

Regel 1. Att alltid vara skyldig att ta mindre trafikerade bakgator även om de blir en bit längre.

Om inte regel 1 under några omständigheter funkar:

Regel 2: Inte åka vid högtrafikerade tidpunkter som mellan 6.00-9.00 på morgonen, 12.00-13.00(lunch) och 16.00-21.00

Regel 3. Sluta lyssna på BWO!

 

Ja, jag vet om de åker längre som regel 1 säger kan man se det som ett klimatbrott, men o andra sidan så har man räddat ett antal stadsbor att bli irriterade och stressade den dagen. Irritation och stress som i sin tur leder till utbrändhet och sjukskrivning.

Som leder till att fler sitter hemma hela dagarna och fläskar Bauta mycket chips medanns de frenetiskt försöker komma fram i ordjaktens förbannade telefonkö.

Ordjakten som är ett program som går på TV4:a vilket jag i detta sammanhang då inte ser som någon tillfällighet. TV4:a med sitt bonde söker fru är själva anledningen att bönderna nu finns i mycket större utsträckning i städerna. Detta kan bara inte vara en slump.

to next time, Aloha
/Supper >_<

 

 



Bautamycket välkommen!

Ett Bautastort välkomnande! Det är Bautakul att just du är här. För i detta ögonblick skrivs historia. Vi, Bauta, vill dela med oss med något stort.

Men hallå, vilka är vi då?

Inte ens vi vet riktigt vilka vi är. Vi vet bara att vi är hysteriskt mystiska och creddiga som få.

Supper: Viljestark jordnötssmörsälskare som älskar Jane Austen men tror att kärleken är död.
Magic: Bohemisk kedjerökare som alltid blundar på kort.
Little: Imiterar en hungrig sköldpadda så bra att man blir rädd. Är dessutom crazy förnuftig samtidigt som hon är cool som fan!
Killer: Är tvärtemot namnet den snälla, dejtar en skogsalv och ser egentligen ut som Pippi.
Spicy: Är som Sporty Spice typ. Energisk och oförskämt fräsch i joggingdress.
Fish: Är den känslosamma dikaren som alltid har en rolig historia på lager. Älskar Andra avenyn och cola.
Mushroom: Mushroom är den kaxiga som är så jävla oengagerad att hon sov då detta mästerverk föddes.

Vi hoppas att ni har överseende. Klockan är Bautamycket. Ses senare! Tjingeling och glad lucia på er.

RSS 2.0