Ord som börjar på T och slutar på raktor.


De är morgon, klockan är runt 7 och du vill i fortast möjliga tempo komma fram till din arbetsplats eller skola. Du sitter där i din bil eller buss, du är lite försenad och känner att du hoppas resan kan gå om än fortare. Då mitt upp framför dig svänger en traktor in.

 

Traktorn körs av någon finnig kille i 18-20 årsåldern som lugnt sitter och lyssnar på radio och sjunger med lite i BWO texterna.

Du själv sitter och blir mer och mer irriterad på denna stenålders marskin som inte går fortare än 30 och är omöjlig att köraom då den är lika bred som Anna Books höfter. Irritationen ökar ännu mera när du upptäcker att traktorn nu ska svänga, precis som du och du vet nu att du kommer vara efter denna traktor i minst 1km till. 1km som du i normal fart på en 70 väg skulle ha kommit igenom på ca: 8.5minuter tar nu 20 minuter, kan ni känna stressen?

 

Lösning på problem:

Traktorer borde alltså förbjudas att köra på större vägar i städer utan i stället vara beredda på att köra runt städer istället för igenom så:

Regel 1. Att alltid vara skyldig att ta mindre trafikerade bakgator även om de blir en bit längre.

Om inte regel 1 under några omständigheter funkar:

Regel 2: Inte åka vid högtrafikerade tidpunkter som mellan 6.00-9.00 på morgonen, 12.00-13.00(lunch) och 16.00-21.00

Regel 3. Sluta lyssna på BWO!

 

Ja, jag vet om de åker längre som regel 1 säger kan man se det som ett klimatbrott, men o andra sidan så har man räddat ett antal stadsbor att bli irriterade och stressade den dagen. Irritation och stress som i sin tur leder till utbrändhet och sjukskrivning.

Som leder till att fler sitter hemma hela dagarna och fläskar Bauta mycket chips medanns de frenetiskt försöker komma fram i ordjaktens förbannade telefonkö.

Ordjakten som är ett program som går på TV4:a vilket jag i detta sammanhang då inte ser som någon tillfällighet. TV4:a med sitt bonde söker fru är själva anledningen att bönderna nu finns i mycket större utsträckning i städerna. Detta kan bara inte vara en slump.

to next time, Aloha
/Supper >_<

 

 



Skriv FFS!
Namn: magic

alltså, jag kan inte logga in :( annars hade jag fyllt bloggen!!

2007-12-16 @ 18:53:14
Namn: supper

Men vaddå? varför inte?
O.o

2007-12-16 @ 22:47:49

Uttryck dina känslor:

Namn:
Jag finns föraltid

Mail: (bara Crew som ser, lugn vi mailbombar nästan aldrig)

Tillhåll:

Känslor:

Trackback
RSS 2.0