Sockerblickar

Sitter i mitt gamla flickrum vid en dator äldre än livet. Hittade en mapp jag döpt till bauta här är lite vad som fanns i den:









tips på medis

10/4 MOTOBOY  

28/4 TIMO RÄISÄNEN

13/5 JOHNOSSI

Bauta önskar Supper en helvetiskt bra födelsedag!




En chans till

Clown och jag var på snabba C i söndags, och eftersom Joel Kinnaman är så förbaskat snygg ska jag ge schteket en ny chans.

Så jag har trängt in mig i en trång body, övat in stockholmskan och laddar mentalt för att bränna hela jävla studiebidraget på dompa ikväll...

NU JÄVLAR!!



löning

kl 11.00 köpte clown en billig öl (hon betalade nästan uteslutet med enkronor hon skramlat ihop).

Strax efter midnat gick hon ut till bankomaten och tog ut en femhundring. Skönt att man kan bli så mycket rikare på bara en timme.

On the floor, and she dances like she never danced before.

En av de fantastiska sakerna med studentstaden är de grymma förbindelserna med huvustaden via tåg, just nu så funkar det inte riktigt som det ska, man kan ju tycka att man i Sverige borde vara förberedd på lite snö? (Jag tänker rösta på miljöpartiet BARA för att de tycker om järnväg) I lördags tog det mig tre och en halv timme att ta mig till huvustaden!! (det tog mig fem timmar att ta mig hem idag).

Lördagen började med att jag mötte upp Clown och Virgiin på något mystiskt fjortishak där ölen var billig och inredningen billigare. Efter att blivit tipsy på en öl och lite snus begav vi oss ner i underjorden.


Vi tog oss mot ett jävligt fancy hotell (då IN BLOOM skulle spela där), Jag kan inte säga att vi kände oss hemma. Men som de kameljonter vi är anpasade vi oss på detta vis

Clown beställde in en flaska vin (och tömde där sitt konto för denna månad)
Supper smuttade på Cosmos (då miljön bara skrek SAC)
Virgiin drog en gratis fylla (snodde slattar från allt och alla)





Efter att bandet spelat blev det dansgolv och vi gjorde vad man alltid borde göra när man är på finhotell, försöka bli utslängda. Vi dansade helt enkelt med heart and soul medans andra bara vevade på armen.

Det hela når sin peak när vi upptäcker att Kim och Marcus (Jonas Bane och va fan han andra nu heter) är där (för obildade människor är de skådisar från Svts såpa andra avenyn). Vid en rökpause kommer Kim fram till Clown och frågar efter tändare vilket hon givetvist lånar ut (historien berättar även något om att Kim slickade på denna tändare).


To next time, Aloha

Girls with glasses have feelings too


Jag sitter i mitt flickrum i mellanmjölk och tittar på Joy Division dokumentären med söndriga glasogon. Ovanför hänger foton på vänner , håkan hellström och mitt absoluta favorit vykort.

Vart skulle du vara nu om du fick vara vart du vill?

Det var lite som en dröm som när jag steg ur hissen in på weekend, ditt vill jag nu!


ett hej!



Ska nog väcka dem på ett elakt vis snart!

Jag sitter i Soffan hemma hos Clown och lyssnar när hon snarkar (Virgiin är också här men hon snarkar inte).



Medans de har legat där och slösat bort tid har jag pluggat!!!(?)

Igår var fantastiskt, vi missade bussar, tappade biljetter till garderoben och åt mängder av lökringar.




håller inte riktigt med tycker att vi ska dansa till det här istället...


bauta = tequila

sitter i djungellyan, Clown duschar och Virgiin är på ingång... Ikväll ska det festas som bara bauta kan!!!


Kvällens soundtrack (min favoritlåt för tillfället!)




On a tuseday



Det var flera dagar sedan jag festade nu, kom igen vem har fest ikväll?


UPDATE:
Det blev ingen fest, istället stannade jag hemma, kollade på lite skins, smeta på en ansiktsmask och läste på till semniariet.

Kanske detta har med att jag fyller 20 om någon vecka att göra? (vuxenpoängen bara ramlar in)

Oh Canada

Jag vet inte vad det är med mig, men jag är så förjävla känslosam...

Det här fick mig fan att gråta nyss


Texas forever

Något av det bästa som gjorts i TV-seriegrenen är Friday night lights. Serien är så fantastiskt vackert filmad med handkameror och närbilder att jag knappt vet vart jag ska vägen.
Igår kollade jag på säsongsavslutningen för Säsong fyra.

Jag grät som vanligt.

Detta får mig att vilja bo i Texas, och vara kär i QB one.


st valentines day



I know it was for pity, but still it made me happy.


When we

Supper vet knappt vart hon ska ta vägen numera.

Från att ha vackra kläder och skrika med till Känn ingen sorg.

Till att sitta i ett rökigt korridorsrum och lyssna på BD.

Från Ryska maffian till posters med Stalin.


Studentstaden är kärlek.

I've been sitting here too long


Jag ska inte klaga, jag kunde ha varit utan jobb. Men jag har verkligen bestämt mig nu. Jag ska verkligen börja plugga i höst.


l'adaptation de la Vierge

Utdrag ur ATMOSPÄRE:

...
jag har rökt såmånga ciggaretter
att mina fingrar förlorat känseln.
En ensam handrörelse av
förtvivlan och cirkeln är vid början.
Detta är alltså varaktighet:
Stjärnor är som fiskar
Och jag vaknar igen...

Detta är vad Vigriin gör för tillfället,
hon lever vidare i sin dröm om att
få använda epitetet "failed novelist".
Och så är hon förälskad i Orion.

wowowvirgiiin

med press ifrån två kära vänner,som kallar sig clown o supper, är jag tvungen att skriva detta. Eller att helt enkelt skrivanågot på denna blogg...


Kör mig vart du vill, för jag ramlar aldrig hit igen.

Idag var sista dagen på Suppers dekadenta nollning i studentstaden. Det hela avslutade med en gasque som gör att mitt huvud fortfarande snurrar...


Bra saker med qasque

1. Man super så sjukligt mycket
2. Ingen kan snappisvisorna
3. Att sjunga med till Håkan låtar och låta själen få leva lite!
4. Att man super ännumera!!

För att fira alltihopa på ett fantastiskt vis så fick jag även en forna klasskamrat till några i Butagänget att ställa upp på ett riktigt bautakort!!

Vi kan kalla henne Scrubs (JD)




(nu tänker jag tjuvröka genom fönstret i mitt lilla rum!


To next time, Aloha!!

Vem har snyggast väg?


CLOWNS- Robinson

VS

SUPPERS- The world


Finbesök

Jag hade finbesök här hemma i mitt lilla studentrum av ingen mindre än Clown. Sånt gillas grovt, (det är nämligen sämst att inte bo i samma stad som sina kära bautavänner). Clown och Supper har stora planer på G, bland annat så planerades födelsedags firande i Mellanmjölk som fan kommer slå kollektivet förra året! Andra planer innehåller Juicys adress i Östblocket. Mer om det vid ett senare tillfälle.



Clown ville även att jag skulle rätta mig om föregående inlägg då det vi åt inte var cocopops utan nestlé (då dessa var 50 öre billigare på ICA, så är det helt enkelt när man är student). Vi älskar dem båda, chokladflingor som chokladflingor...


To next time, Aloha!

Coco

Bauta hissar COCOPOPS!!


Angående förhållanden man aldrig trodde skulle existera.

Tack gode gud för Facebook, utan facebook hade nämligen 2009 största chock aldrig kunnat nå våra medvetanden (eller det hade förmodligen nått oss endå, då vi försöker hålla oss updaterade på Mellanmjölk). För att kunna förklara detta "förhållande" som vi alla stod och gapade över måste vi gå tillbaka sisodär ett och ett halft år.


Bautagänget hade precis börjat trean på gymnasiet, vi var alla jävligt taggade för att nolla några stackars finniga oskuldsaktiga 16åringar. Temat var karriär och vi hade lyckats få tag i en riktig pärla till dansbana ute i ingenstans (och jävligt mycket vodka till bålen). Så klart såg killarna i klassen sin chans i dessa små snälla 16 åriga tjejer. En av dessa tjejer vart speciellt "populär" den kvällen vi kan kalla henne Taggen. Taggen blev efteråt ett litet interntskämt, hon blev föremål för en av Juicys besatthetter (med så kallade bäckenknäckarlår). Hon blev sedan tillsammans med va vi kallade snyggettan och vi blev alla rätt förvånade.


Så det är med detta facit som vi sedan ett år sedan blir jävligt chockade när det visar sig att bäckenknäckarlårstjejen nu är tillsammans med R som gick i våran klass. R är vad man till mångt och mycket kan yttrycka som en grottmänniska i moderna kläder. Supper och Clown kan intyga att på de tre år de delade klassrum med denna "människa" aldrig hört honom säga mer en enstaviga meningar (mest grymtningar).

Vi är så jävla chockade över detta förhållande att den enda anledningen vi kan hitta är att hon är tillsammans med snubben för att han
1, är äldre
2, har körkort
3. kan fixa alkohol
4.har pengar (då vi tror han jobbar med något mystiskt svartjobb)

Vi vill uppmana allmänheten i Mellanmjölk, om ni vet något om dessa två snälla kan ingen försöka hitta bildbevis på att det faktist ÄR tillsammans...


Furu

Jag sitter på mitt lilla studentrum och blir yr av doften av målarfärg ( bort med FURUSVERIGE). Det är för tillfället hemskt opersonligt i rummet, något som måste BORT!!

Lite flickr inspiration!




/To next time, Aloha

PS. Hade tenta idag, SÅ NU ÄR DET TENTAFEEST!!, ojuste grattis till Virgiin också (säger man grattis i denna situation?)
DS.

jorden anropar virgin!


skicka ett mess eller nåt, vill bara vet att du är okej!! besos

just trying to cheer up!

till Virgin för att lindra hennes oro


Till Supper för att lindra hennes bakisångest


Till Crazy för att hennes hund ligger på sjukhus

Nollefrid.

Det går fortsatt ångestladdat för Supper på hennes nollning i Studentstaden...

Igår bland allt schhheek lyckades hon åter igen missbedömma den mängd alkohol hon borde inta (vilket rubbar omdömet en anning).


bakisdag


Supper och clown tillbringade dagen i clowns förortslägenhet. Där det kollade på Håkan, käkade pizza, lyssnade på 90tals brittpop och köpte toapapper.




babasonic

På Onsdag ska vi glömma alla våra sorger och besvär och supa ner oss totalt för att sen gå ut i stockholmsnatten och dansa så mycket att fötterna lossnar.


RSS 2.0