Sommaren 2009




















åhh

Idag såg jag, och nu överdriver jag verkligen inte, den SNYGGASTE killen jag någonsin sett i hela mitt liv. Det var som att allt runtom försvann. Hans hår var lockigt brunt och lite halvlångt, han var lång smal och bara helt underbar. Han beställde två chokladcookies och två päronfestisar och skulle fika med sin lillebror, hur gulligt är inte det!? Åhh jag dör...

Så kan vi lyssna på det här och gråta lite ikväll...





Kvällens planer försvann och nu sitter jag här i en stad där ingen lever längre och tänker.

VAD I HELVETE NU DÅ?

Jag vill gå på en fest som den här:






To next time, Aloha

Bautacrew idag!

Anledningen till dålig uppdatering och dylikt har sin orsak i att bautacrew numera har en egen föreställning. Lite som Ladies Night fast med en twist!

Try JibJab Sendables® eCards today!

Finaste idag

Är de vi? när tiden gått och allt stått still?

Man kan skratta i timmar!!!

Förra sommaren gick jag in på fiendeland. Jag åkte till ett varmt land, plattade håret och dansade till detta:



Det finns så mycket humor i det här att man helt enkelt inte kan få nog!


SVINIS

Jag börjar bli jävligt övertygad att det jag har är svinis. OCH som att inte halsen, näsan, lederna och huvudet skulle vara nog så har det nu drabbat mina läppar. Det yttersta slemlagret har på något viss låstnat och lämnat uppsvälda sköra rosa läppar som KLIAR!!! (detta gör att jag biter i dem hela tiden, vilket gör det bara blir värre och resulterat i blåsor)


Peptider

Är sjuk så jag ligger och tittar på TV-shop. Heidi Klums fantastiska antirynkkräm. De snackar om hur FANTASTISKT det är med peptider, peptider är grejen. Peptider gör att dina rynkor försvinner på EN GÅNG!

Varför måste de blanda in ord i reklamen som de inte förstår vad de är för något?  En peptid är inte något mirakelmedel, det är ett samlingsnamn för korta aminosyrakedjor.


VIRGGIIIIN HAR

B-DAY!!!!!!!!

 

och så skaffade hon lägenhet också:P


VAMPIER

Jag älskar Buffy the vampier slayer, det är min absoluta favoritserie genom alla tider (något jag egentligen inte brukar erkänna men alltså FANTASTISK!). Så jag är personligen rätt glad över vampyrhysterin som härjar just nu med true blood och being human...

...MEN VAD I HELVETE FÖRSÖKER SVT GÖRA NU!?
(spola fram fyra minuter om ni inte orkar titta igenom hela skiten)




(jag skrattar så jag nästan kissar på mig till det här!!)

Bauta hyllar, Veckans Blogg!!!!

Denna veckas vinnare är:


lundskog.webblogg.se

Juryns motivation:

Sällan ser man ett sådant engagemang och en sådan välskriven blogg, språket är intressant och påhittigt
med roliga omskrivningar av ord som skulle göra självaste Jonas Hassan Kemiri stolt!
   Författaren verkar också ha en enorm insikt över sig själv och en förståelse över livet som tonåring.
Allt blir så poetiskt att tårar samlas upp i mina ögon, därför är detta veckans vinnare.

Ordförande
Virgiiin

med Bautacrew


Supper uppdaterar om sitt liv.

Jag lever för tillfället ett dubbelliv som gör mig smått galen, allt jag vill för tillfället är att få en LÄGENHET! JAG ORKAR INTE PENDLA!


I alla fall om någon av er missat, jag går numera på en utbildning som är fem år i studenternas stad, den är naturig och absolut inte min grej och ger en massor med pengar när man är färdigutbildad. Jag har gått en och en halv vecka och har nu börjat smida planer på att nästa termin börja plugga något annat flummigt som får mig att känna mig kreddigt kulturtantig.

Det värsta är i alla fall det idiotiska sociala spelat man måste genomlida här nu i början men nollningar och hittandet av anda människor man kan ty sig till för att inte känna sig totalt mobbad och ensam. Jag har hittat min lilla flock nu, den består av fyra andra individer i vilka jag känner en rätt stor trygghet nu efter dessa dagar, har även börjat att fläta ett nätverk genom dessa till andra närliggande indivder.

Jag har bestämt mig för att börja gilla en kille i studentstaden, han är från norrland och jag kallar honom Dickan (efter han i Tjenare Kungen), vi har pratat en gång då han nämde att det skulle vara mysigt att bo under ett träd.

To next time, Aloha


BILDEXTRA FRÅN NÄR VIRGIIN OCH JAG VAR I MIN NU ANDRA HEMSTAD:


Wiiihoo

Igår blev det bingo och pitchers, ikväll blir det antingen kräftskiva med jobbet eller utgång.

Justja, GRATTIS LODIZ!!!!


RSS 2.0