Tysklands älskade horor.

Du menar den här låten?



I have the same disease as Ian Curtis (or at least the schoolnurse think so).
To next time, Aloha

90-tal!!

Ja supper igår var det 90-talsfest och det var supeer! Vi började hos virgin där delar av bautagänget och några av klassens killar partade loss. De flesta var utklädda (själv skulle jag fast det inte syntes föreställa lene i aqua) Vi dansade till allt ifrån smufhits till nirvana och donne darkolååten (ni vet när han går ner från trappan med luvan över huvudet och är såååå snygg!)



Salsa

Jag måste helt enkelt berätta om gårdagens äventyr. Det är så trevligt här borta på ön händer saker hela tiden!  Men först ska jag informera alla om att mina äventyr förra fredagen då jag spang omkring utan jacka i minusgrader. Jag har blivit sjuk en jävla förskyldning som gör att jag pratar asfult för att min näsa inte fungerar som den ska. Så jag lever på kaffe, nässpray och alvedon. Iaf igår var det tänkt att vi (jag och min vän vi kan kalla Nathalie av HH anledning) skulle på en spelning med våran världfamilj som föresten är två unga urgulliga människor. Så vi kom iaf inte till spelningen utan hamnade på det mest bisarra stället. En pub som hade SALSA NIGHT! Det var en av det roligaste sakerna jag någonsin sett. SALSAAAAAA!!!


Föresten hur gick det för alla igår med Spicegirls? HOPPAS att ni sjöng som fan och söp som bara tusan! (ikväll ska vi här ut igen då en av oss fyller år).


To next time, Aloha
/Supper

bakfulla men bestämda tankar

Jag ORKAR inte mer och har bestämt mig. Jag ska verkligen komma över dethär nu...

Again Supper

I Forra inlagget skrev jag att vi skulle till THA PUB. Det var igar och jag tankte beratta lite hur det gick. Stallet hette The central bar och torsdagar ar Kareokenight! Det visade sig att vi bara skulle fa vara dar i nagra timmar och jag och JT kom pa att vi da var tvugna att dricka javligt fort for att hinna bli sa fulla som mojligt (vilket sa klart var malet med kvallen! menar man you're only young once). Sa vi borjade latt med en ol and fags och sedan TEQUILARACE (it's a little like my thing now). Vi fick dock tipset om vad jag tror kan vara the best thing ever AFTERSHOCK! Aftershock ar en rodrosa vatska som smakar som jenka. Tequilans magiska kraft blev snabbt glomd da den var tvugnen att tavla med aftershock. Det basta med denna dryck var shocken man ficke efter att man tagit shotten HELT OSLAGBAR! I alla fall det togs ganska mycket aftershock, det togs en ol till och lite mer fags(ja jag har varit i har i nagra dagar). Iaf sa det hela slutade med att jag glatt pratade om mitt priviatliv med mina larare, sjong tillabba och sedan fick srpinga upp mitt i natten och spy!

Ikvall ar vi i belfast vi ska pa spelning.

To next time Aloha


Partääy

Ikväll blir det utgång för alla bautamedlemmar, jag och virgin fixade nyss drickan. För att det inte ska sluta lika illa som sist valde vi bort tequilan, och nöjde oss med en box vitt vin. Det är ju bra för vitt vin och jordgubbar passar perfekt ihop. (nåja champagne är det ju egentligen men vi kan ju alltid sodastreama! )

Uppenbart?

Jag blev läst som en öppen bok igår.
Inget jag tycker om.

From the green

Ett bautabra inlägg ifrån en ö kommer här. Vi har det meganice här. Vädret har varit soligt tro det eller ej. Ikväll ska vi till Puben och sjunga massor med kareoke och dricka billiga drinkar och öl. (vi tjuvröker på stranden också YÄÄY)


To next time, Aloha

VILL HA!!!




euhm

upsidaysi


ehum

hur tar man bort ett inlägg nån som vet ta bort dethär!?


Fredäähh baybies!! nr.2


JAG ÄR COURTNEY
KURT, ANYONE?!?

Fredäähh baybies!!


jag e käääär

tänk att ett liv kan bli så mycket vackrare på några få musklick? SAJBEEEEER(L) magiskt! det pirrar i min mage, fjärilarna surrar i magen, ungefär som om dom vill para sig med varandra, get LOOOOOW. äntligen, jag har fått se det vackra sajbervärlden har att erbjuda. du, du är min drömman. du e det finaste jag vet- du e det vackraste i världen jag ska runda av med en liten sista rad, kraftiga ord... JAG ÄLSKAR DIG MIN SPOTIFY you know you love me, XOXO LOCO

...

 

jag får gåshud, den är så mysig!

BREV TILL MASSAN

KOMMENTARER OCH SYNPUNKTER SOM KAN DYKA UPP I DETTA INLÄGG, TAR VI PÅ BAUTA AVSTÅND FRÅN, OCH DELAS INTE HELLER AV NÅGRA ANDRA AV VÅRA FÖRETAG.

Gonorré är inte könsvårtor.
Därför så kan det vara svårt att se om någon har det.
Var försiktiga....
Alla kan ha det, HAN t.ex.   I
                                                I
                                               V


Vi på bauta pekar inte ut någon, utan vi vill bara visa att det är vanligare än vad NI tror!

Bilden kommer från www.kondom.se

fikafakta

Idag när vi satt och ficka kom vi fram till något som för mig blev en riktig stor besvikelse. Ps kladdkaka som han gjorde till oss i fredags var inte alls salt, vilket jag trodde och tyckte var väldigt exotiskt. Det visade sig att den salta smaken i själva verket kom från våra tequila shottarna vi tog precis innan (och efter). Vilken besvikelse.

The last supper.

 Tidigt imorgon åker jag iväg. För att behålla våran anonymitet som jag tycker är jävligt viktig så tänker jag inte säga vart jag åker.
Men det ser ut så här:

och jag planerar att dricka mycket sånt här:

Vi ses igen om tre veckor! (ska försöka updatera när jag är borta om vad som händer, tänk jag kanske träffar någon som ser ut lite så här:

(då kan alla jävla marina däggdjur som finns gå och dö)

To next time, Aloha!

Goodbye my darlings

Nu inom de närmsta dagarna kommer halva bauta-gänget försvinna ut i världen. Supper ska till PIP CENSUR, Magic till PIIP och Little till PIIP PIIP. De ska vara där i tre fucking hela veckor och vi kommer sakna ihjäääl oss. Men vi andra som är kvar här hemma ska försöka hålla stämningen uppe, fats vi innerst inne grååter. För dem som nån gång kanske får tag på en internetuppkopplad dator så måste ni lova att skriva . Puss och ha det alldeles underbart !!!

Lördagsnatt

Även jag känner av fredagens ståhej, oväntat mycket faktiskt. Kanske beror på ett extremt underskott av sömn också (ändå sitter jag här nu, haha) Idag har verkligen varit BAKIS OVERLOAD!!! På ett bra sätt, dvs. En extremt god och maffig frukost hemma hos Mushroom, sedan buss hem. Dagen bestod sedan i att ligga i A:s soffa och titta på skräptv/sova, grubbla på en massa fantastiska idéer som alltid när man är bakis (jag iallafall) samt ett oavbrutet intag av onyttigheter. En lagom stressig dag med andra ord!

HA DET BAUTABÄST, TILLS VI SES IGEN

/Killer

Fredagskväll.

Igår hade vi laddat för en kväll av högsta kvalité.
Den berömda P (alias Judas) hade middag och nej vi fick inte fisk, men jag och Little gjorde lite spaningar i hans rum, dock tror jag han hade städat lite innan så vi hittade inga bevis.
Iaf repesentanterna från bauta var Jag(supper), Clown, Crazy Cupcake, Little och Virgiin. Vi hade inhandlat förfriskningar till kvällen av en pojk som hade ett väldas roligt smeknamn som var ytterst träffande. Förfriskningarna bestod av en baginbox och en flaska av livets vatten (tequila!). Så där satt vi runt ett bord och åt, drack och lyssnade till en absolute blablabla från nittiotalet. Det urartade lite, P blev vild och galen (som han blir ibland när han fått i sig lite för mycket). det blev också mycket prat om en Berlinresa som MÅSTE genomföras!

Känslan,







 Jag och Little skulle sedan dra vidare till en fest, vi spang till bussar, sms:a fel och letade frenetiskt efter mobiltelefoner. Väl på festen träffade vi på tre andra bautamedlemmar, Loco, Killer och Mushroom. Det var på festen som kvällen blev intressant, vi var nu båda jag och Little jävligt dragna men för Little kan vi säga att det gick lite utför och efter ett tag bestämde hon sig för att åka hem, vi gick till bussen och det blev ett kort hejdå. Jag staplade mig själv tillbaka till festen och var där ytterligare någon timme. Jag fick en ganska perfekt fylla, en sådan då man svävar lite på moln och känner sig som solen själv. Idag måste jag säga att jag är jävligt bakis.




Btw, fick jag ett sms om att valar inte badar tillsammans? Har ett svagt minne av det här och det gjorde mig lite förvånad faktist. men det kanske har ett jävligt fritt badkar.

To next time, Aloha

sanningsdryck

Med en gnutta alcohol i kroppen så kommer det ut mycket djupare tankar ur munnen. Man liksom vill säga till sina vänner hur mycket man älskar dem och hur mycket man har saknat dem eller kommer att sakna dem, man är helt uppriktig. Sånt är skönt att få höra , iallafall om den andre personen är i samma stadium annars är det bara pinsamt.

Ack du trevliga Tequila!!!!

Virgiiin is back!!! Missed ME!!?!
Efter en dålig start fick dagen en vändning av spirtualitet!!
En spirande känsla av välbehag och kärlek, kärlek som bauta redan vet om
I've made up my rassodocks and I wanna POL my new malchick!!!!

GLAD!

Idag är jag glad, jag vet inte vad det kan bero på riktig. Att det är helg kanske, eller att vi ska på middag hos P ikväll. Vi har ju hört så mycket om hans matlagning så det ska bli väldigt spännande.(Supper kommer dö om han serverar fisk ) Hopaps J kommer dit och L från sin långa resa så är hela gänget samlade. :)

Judas

Jag vill be alla bautamedlemmar om ursäkt, under tidiga eftermiddagen gjorde jag något helt oacceptabelt, jag lät en "utomstående" skriva. Jag kan skylla ifrån mig på tankebrist och skrivkramp men jag gjorde ändå fel. Kan ni någonsin förlåta mig och kan jag någonsin få tillbaks erat förtroende?

Yours faithfully
Clown

Förvirringen kring genier.

Det har kommit till min kännedom att vi har fått klagomål på att man inte riktigt förstår något av bauta. Till er, lugn vi förstår knappt själva, vi vet bara att bauta är genialiskt. Men för att klarlägga det hel: vi är ett gäng som skriver om precis vad vi har lust att skriva om. Det ligger i framtida planer att uppdatera er i vilka vi är och göra någon slags kortfattad psykoanalys av oss. Förhoppningsvis kommer saker och ting klarna upp. Men egentligen, vart ligger det roliga i att förstå allt?

ANVÄND FANTASIN OCH TROLLA LITE.




En outsider

Ett gästbokinlägg från en speciell person, har inte mycket att säga så jag ska nog sluta nu...
Hej från P.


WANNNAWANNNAWANNNNAAAA

A Flower perhaps?
Please?

Fairy tales

"People with green eyes were close to the fairies, we were told; they were just here for a little while, looking for a human child they could take away. If we were ever to met anyone with one green eye and one brown eye we were to cross ourselves, for that was a human child that had been taken over by the fairies. The brown eye was the sign it had been human. When it died, it would go into the fairy mounds that lay behind the Donegal mountains, not to heaven, purgatory, limbo or hell like the rest of us."




To next time, aloha

Död till Mccain krama åt Obama


Killah is back!

And she is harder, better, faster, stronger!

Jag blir nästan tårögd, det här måste vara den bästa bloggen i cyberrymden! Fast jag känner att jag måste kolla upp den här mystiske loco som ploppade upp här nyss. Mycket mystiskt...

Supper: NÄR SKA VI HA VÅR SUPERDUPERMEGATV-KVÄLL, VA? Fan, det blir alltid såhär, JAG VILL JU KOLLA PÅ EXTRAMATERIAL!



Förresten så får den fina fina bannern gärna vara större. Gärna MYCKET större!

Loco

we have a new member in the family. Välkommen Loco!!

eeeey

dagen har mest liknat ett actionspel (typ indiana jones lego) eller en actionfilm! en kille i min klass, vi kallar honom mannen-R, SVIMMANDE!! han vred sig i galna kramper och vaknade upp lite senare med helt tom blick! sjukt creepy!
ett tag trodde vi att det var epelepsi! (HJÄLP) men som tur var fanns det heroes som hjälpte mannen-R till skolsyrran.
känner att min kära vän lego-indi ligger i lä efter detta äventyr!
inte nog med det så hade babyH blivit smittad av en farlig bakterie, kanske en epedemi rent av!? vem vet vilka onda krafter som härjar i kolbäck. you don't wanna go there....
hoppas hans inre soldater tar hand om honom.

hopp & lek, XOXO loco
(ny stolt medlem)


så efter!

Surfade runt lite och läste om bloggbråket: Blondinbella mot Gynning och Zytomierska! Blondinbella blir upprörd över att bantar när de är förebilder och de andra hävdar att Blondinbella är falsk då även hon bantar efter juletid. Hur som helst alla som läst de där, skit i de, för de är såååå efter! BAUTA is the new thin! Så jag hoppas att ni läser de här vara för efter i kändisvärlden då alla blivit ett fan av bauta! Bauta är ju liksom allt, de är bauta bra, bauta snyggt, bauta smart och bauta chickt. BAUTA BÄST!


/ Crazy har blivit Crazzzzzzy


wiihooo

Supper kör hårt, jag är stolt över dig sistäääär!!!

Ändrade lite. >_<

Förlåt men jag tyckte det blev jättefult, så jag ändrade lite på designen. Ta det inte personligt Clown men det såg jävligt cirkus ut. Vi är ingen cirkus vi är en seriös blogg man ska bli spyfärdig av det vi skriver, inte av bakrunden på bloggen.

Utredningen om P fortsätter.
Jag gick i ettornas korridor nere i källaren och kände en doft av ruttenfisk. Om det bara var den naturliga doften som kommer ifrån ettorna eller om detta har med P och hans fiskar att göra (läs även torsken kom aldrig till Tallin och update om detta ämne) är oklart. Uppmanar fortfarande alla att mejla in med information om lite allt möjligt ni vill att vi ska ta upp. [email protected] är adressen.



To next time, Aloha
/Supper

 Följ min blogg med bloglovin

Hjälp

som ni ser har jag tagit mig friheten och gjort om lite grann om det är nån som inte gillar det så ta bort det. Men jag är inte precis så tekisk, så om ni gillar det så hjälp mig förstora bilden och färgen på texten och bakgrunden om ni vill och allt...

...oj nu försvann hela menyn !? HJÄLP!!!

Gårdagskvällen.


Alone

Att bo i en mellanstor stad i landet mellanmjölk en lördag vid sjutiden.






To next time, Aloha
/Supper

THE VIRGIIN

THE VIRGIIN:

The Virgiiin is a happy little creture
Originally a decendent from great
kings, such as The lion king and Gustav Vasa
They prefer live in kollektiv and is very happy
being surrounded by other Virggiinns.
They are long-living mean little creatures and
enjoy molesting and raping smaller things.
But don't worry, they will only go through such
great efforts if they feel affended or if people
tell them that they are wrong. So I warn you, DON'T!!
They live only on a diet consisting of Moloko and
olives but occantionaly they eat meat, such as lamb.
They have big beautiful eyes and will only mate if their
partner shares the same attribute!! They can have up
to five children at once, but if they find it to hard
they will eat one or two.
They aren't a shy creature but they are hard to spot
because they only show them selfves to equals
and people of royal blood and others who'm they
might find worthy. So good luck trying to see one


http://sv.wikipedia.org/wiki/http://sv.wikipedia.org/wiki/Virgiin

XOXO
Moloko Virgiiinn

Sömnproblem.

I går när jag försökte sova hade jag rikitgt oroliga drömmar. Jag drömde att jag var tvungen att räka ut ekvationen i avsende av min d(läs dröm)  för att kunna somna. Dessutom så ekade Es släpiga monotona röst i mitt huvud.
AAAGFGFW det är ju förjävligt vad man ska behöva stå ut med för det här med utbildning!

(ha jag ser att någon har fixat kategorier till oss, fyfan va seriöst)

To next time, Aloha

bigger than BB

När jag nyligen tittade på statistiken kunde jag konstatera att våran, reklamkampanj inte fungerade så bra. Men tappa inte hoppet mina vänner, vi skall vara ihärdiga och en dag, en dag ska vi vara större än blondinbella.
blondinbella
//CLOWN

She's back...

Clown är superglad (nästan supperglad dvs väldigt glad) trots att stadsnätet krånglade idag när jag hade planerat att stanna kvar efter skolan och leka på ansiktsboken. Det gick då alltså inte men när jag kom hem så visade det sig att min kära lilla bror hade kopplat in den gamla seeega men fungerande datorn och det faktiskt gåår att surfa på den. Mina kära vänner efter några dagars frånvaro kan jag nu meddela att clown is back on track .

MERRCIIII

TAck för FREDRIK!!! TACK GUD!

Over and OUT
Virgiiiinnn

MIIINNDDFUCKSS

Mitt tidigare inlägg skrevs mycket sent på natten, då mörka tankar kan spira ens sinne.
Detta betyder nu inte att jag ber om ursäkt för det jag skrev, mer raka motsatsen.

Moloko XOXO
Virgiiinnnn


Fredrik

manbreast eller inte. Här är till mig och Virgin.


SICKNESSSS

Virgiinn är SICK
Så med en basröst i högsta hugg kommer nästa manifest:

Är det bara jag som har svårt att se dvärgar som människor?
(Kom igen nu, var inte blyga. Bauta är ju inte speciellt kända för sin höga PK-status...)
Jag ser dem iaf lite som djur, något att betrakta men inget man drömmer om själv.
Kanske var så kallade freakshows den bästa lösning, skulle tillfredställa mina stundande
behov iaf. Eller så finns det kanske ibland oss för att höja våart självförtroende?
Funkar för mig iaf, jag mår bra när jag ser en av dem... Jag tycker om mig själv för mina ...cm.
Jag skrattar gott vid blottat anken....

Moloko XOXO
Virgiiiiinnn

P.S. Med djur menar jag ju givetvis inte de söta som t.ex. sälar, valar
och små storögda och mycket älskvärda mini primater

BABYYYY MONKEY!!!


Afrikas högland.

V.5 åker tre av oss iväg på äventyr!

Little ska få åka hit! (googlade lite på landet och fann de vackraste bilder!


/supper

Update.

Skulle vilja tack J för att han är så smart. Han kan ha varit källan till att mitt och Littles hopplösa mattetal nu snart är löst. (såg även att J gav hjälp till Clown och Crazycupcake)

Föresten idag kom P hem (såg lite sliten ut). Kan nämnas att P pratade om fiskar idag!, spaningen går vidare vi måste gå till botten med det här! (då inte en jävel har mejlat in med annat att skriva om).

to next time, Aloha.
/Supper



(jag vet att det är HÖG klass på dessa inlägg)




Utkast: Varför är ...

Varför är alla så arga på varandra. Själv har jag suttit här och skrivit på min svensa sak sedan 9! då jag hade en underbar intevieu med vår allra käraste bitch, fröken urin. Varför gör jag sånthär, försökte undvika henne men hon hittade mig i datasalen och jag kunde inte bara säga nej. Så jag satt där i en halvtimme och försökte svara på henens dummafrågor så oseröst jag kunde. Jag är glad att det är över nu sitter jag här med K(den snälla och fulla) i vår klass brevid oss

Don't worry be happy :)
Clown

KATT


Baklava??? BITCH!!

Virgiiiinn is back!!!!

Någon behöver ta sig i kragen
Någon behöver RYCKA UPP SIG
Någon behöver skaffa ett liv
Någon borde dö eller åtminstånde,
hamna på plattan med en kanyl i armen

Behöver jag gå in på vem det är??

Moloko for you all
Virgin


Min kärlek är som en Baklava

Jag heter Veronika och är hopplöst förälskad i Gevär....
Varför vill du inte ha mitt hjärta?
Det ligger som ett stycke kött
i min egen drejade lerkruka
Om du bara ville ta emot och ha det
hemma, så skulle det kanske växa
sig fast?
Men om du inte älskar mig så hoppar jag...
Mitt liv defineras av dig
Jag vill bergravas bredvid dig min babybjörn,
Min österländskeprins.....

Älska mig för den jag är??
Veronica

GEVÄR DU FINNS I MIG

F*

*Idag har de lurat massor med pengar av oss för en mössa vi kommer använda en dag. 

Jag vill kunna flyga, alltså inte i flygmaskin utan verkligen FLYYGA! Det skulle vara ett riktigt partytrick det(=MASSOR med fri dricka!)




To next time, Aloha
/Supper

Clown

Hej det är jag som är Clown om ni minns mig. Om ni inte gör det så är det jag som är den klumpiga och förvirrade av oss, eller jag vill hellre kalla det den mest tankspridda. Det är jag som glömmer nycklar och tappar bort dem, cyklar omkull (vilket mina vänner menar beror på att jag cyklar dåligt!? helt oförståeligt). Det är också jag som absolut inte kan skriva sms. Något mina vänner stör sig extremt mycket på det krävs år av erfarenhet för att kunna tyda dem.




Igår när vi hade våran sista Engelska (B) lektion insåg jag något som jag verkligen borde ha tänkt på tididgare.  Våran engelsklärare ser exat ut som grodan KERMIT i The muppet show. Allt både personlighet och utseendet.

För er som inte vet hur han ser ut (crazy skäms)så är dethär en bild på grodan.

Tashtook

I'm fagged but i could Oobivat for some cancer.
None droogs to help, my gulliver and guttiwutts
 hurts because i want some burning cancers.
My Chasha of chai isn't the feeling of in-out-in-out,
that cancer gives. Perhaps some Vellocet can give me the
Cheena-pan-handle that I need?
Only if I had som Cutters all would be horrorshow, but
a kot nadsat is poor. I'm making up my rasoodock if crasting
from Em is a dobby ide, em has cutters but it is nochy and
I'm fagged, and grazhny. Just a cheena longing for some
pyhanitsa, help?
I think I should just snuff it. A polezny sheena, thats not me.
It only privoodeet to pooshka and moloko.

Privoodeet Moloko
Virgin
KOT

Torsken kom aldrig till Tallinn

Ryktes vägen fick jag idag höra från en källa som vi kan kalla V, att P sover med fiskar. Tydligen dör en hel del av dem, skulle detta kunna vara anledningen till tortskbetåndets minskning i Östersjön?


Om ni vet något om detta som kan bekräfta eller om ni vet något annat chockerande hör av er till oss på [email protected] (eller så hittar vi bara på eget)

To next time, Aloha
/Supper

Wrong identity



På grund av avundsjuka publicerade Supper  en falsk bild. My name is Crazycupcake, not frothing-upcupcake! Men du är förlåten, förstår att du vill vara lika crazy.

Liten presentation av mig får komma en annan gång, för nu ska jag dreggla över Johan Bane.
Har alla våra kära bloggläsare tur kommer även jag att bidra lite med någon liten tanke någon gång, men jag vågar inte lova för mycket.

crazy kisses / Crazycupcake


Crazycupcake

Nu när bauta åter ska ta över bloggsverige så har vi hämtat in mer gullungar! Så ni har redan skaffat er bekantskap med Virgin, så har vi den andra, CRAZYCUPCAKE! hon ser ut så här:


VÄLKOMNA FUCKFACES!

to next time, aloha
/Supper

VIRGIIINn HERE!!!

Ni ska nu få njuta av en nu bekantaskap.
Denna heter Virgin.
och hatar Gevär.
Ni trogna läsares hjärtan kommer att förgyllas av detta.

And remember:
If you can dream it, YOU CAN DO IT

XOXO Virgin

HAHA!!!!!

Nu Jävlar.

I Fredags fyllde Little 19 år. Hon hade en vuxenmiddag och vi började diskutera det här med bloggar, så kom vi på i ett litet förfriskat tillstånd att vi skulle återupta bauta! (eller jag och Killer kom på detta de andra får fan vara med!) Så jag tänkte väl börja med att berätta om min  fredagskväll

Little hade somsagt vuxenmiddag, det var massor med trevligt folk och allt var perfekt, (det var t om. en norska där!). Det planerades av vissa av oss skulle gå ut. Till sunkhålet slisk och trängas med killar i vita och rosa kläder som luktar för mycket rakvatten (och har för mycket hårprodukter och har givit stället dess namn). Det dracks vin, jag hade även med en flaska moseratvin som jag drack i rask tack. Vinet tillsammans med lite cigg och sedan även snus gjorde att mitt tillstånd kom till en så kallad fjortisfylla. Slisk var i princip tomt när vi kom, så vi gick. Någon kallade vakterna för fittor och vi besämde oss för att stå i kö till Konrad. Jag sprang iväg ifrån kön (nu var min fjortisfylla i sin abosluta topp) jag spydde i några buskar, tog ett tuggumi och tänkte FAN vad jag är bra. Gick tillbaka till kön, kom in på konrad gick till toan, spydde igen (tog ett nytt tuggumi). Sen gick jag ut på dansgolvet joina de andra och dansade som om jag aldrig dansat förut (för att citera en amerikanspopsång). Det var det roligaste korgen besöket jag någonsin varit på. Jag romantiserar missär, det känns så vackert.

no next time, Aloha
/Supper

RSS 2.0