Angående förhållanden man aldrig trodde skulle existera.

Tack gode gud för Facebook, utan facebook hade nämligen 2009 största chock aldrig kunnat nå våra medvetanden (eller det hade förmodligen nått oss endå, då vi försöker hålla oss updaterade på Mellanmjölk). För att kunna förklara detta "förhållande" som vi alla stod och gapade över måste vi gå tillbaka sisodär ett och ett halft år.


Bautagänget hade precis börjat trean på gymnasiet, vi var alla jävligt taggade för att nolla några stackars finniga oskuldsaktiga 16åringar. Temat var karriär och vi hade lyckats få tag i en riktig pärla till dansbana ute i ingenstans (och jävligt mycket vodka till bålen). Så klart såg killarna i klassen sin chans i dessa små snälla 16 åriga tjejer. En av dessa tjejer vart speciellt "populär" den kvällen vi kan kalla henne Taggen. Taggen blev efteråt ett litet interntskämt, hon blev föremål för en av Juicys besatthetter (med så kallade bäckenknäckarlår). Hon blev sedan tillsammans med va vi kallade snyggettan och vi blev alla rätt förvånade.


Så det är med detta facit som vi sedan ett år sedan blir jävligt chockade när det visar sig att bäckenknäckarlårstjejen nu är tillsammans med R som gick i våran klass. R är vad man till mångt och mycket kan yttrycka som en grottmänniska i moderna kläder. Supper och Clown kan intyga att på de tre år de delade klassrum med denna "människa" aldrig hört honom säga mer en enstaviga meningar (mest grymtningar).

Vi är så jävla chockade över detta förhållande att den enda anledningen vi kan hitta är att hon är tillsammans med snubben för att han
1, är äldre
2, har körkort
3. kan fixa alkohol
4.har pengar (då vi tror han jobbar med något mystiskt svartjobb)

Vi vill uppmana allmänheten i Mellanmjölk, om ni vet något om dessa två snälla kan ingen försöka hitta bildbevis på att det faktist ÄR tillsammans...


Skriv FFS!
Namn: Anonym

hahahahahahaha!

2010-02-10 @ 09:42:54
Namn: bauta in france

vi funderar på att åka hem och starta nånslags detektivbyrå. VI ÄR OCKSÅ JÄVLIGT FÖRVIRRADE!!!! när kommer ni förresten?

2010-02-13 @ 19:33:34

Uttryck dina känslor:

Namn:
Jag finns föraltid

Mail: (bara Crew som ser, lugn vi mailbombar nästan aldrig)

Tillhåll:

Känslor:

Trackback
RSS 2.0