myskväll hos little

vi franska tjejor jag clown, little, magic( killer kunde tyvärr inte komma) bretämde oss för att ta oisss i kragen och träffas för att plugga inför vårt närmast kommande franskaprov. Så jag satte mig på cykeln och trottsade alla vädrets gudar och cyklade ut till vår kära little, vinden var stark men jag lika envis som en åsna och stark som en amazon (..not ;P) kom tillslut fram. Magic dök upp ett tag senare, mycket chic (som alltid). hon hade nämligen vart på stan och köpt ett underbart tyg med tigrar på.

Pluggandet gick minst sagt lite trögt, efter två timmar och endast ett fåtal glosors inlärning, gav vi tillslut upp. Och efetrsom vi var så hubgriga vid det här laget bestämde vi oss för att laga mat, pizza blir väll gott tänkte vi.
Efetr en korts stund rotande i littles skafferi konstaterade vi att det inte fanns någon vetemjöl.  Vad skulle vi göra, ut och trotsa  orkanvindarna och smatidigt dö av hunger för att gåtill affären oh köpa vetemjöl, eller heltv enkelt ersätta det  med något annat. Och eftersom hungern helt tagit över oss tog vi istället grahamsmjöl. resultatet blev minst sakt litte annorlunda, smaken var ungefär som gammal uppvärmt gröt.  men pizzan i sin helhet var ändå rätt god något av en ny specialité grötpizza.

senare på kvällen kom lite fler folk förbi eftersom little tydligen nu skulle ha filmkväll, på grund av tvns dåliga filmutbud fick det istället bli mycket prat, anden i flaskan,  matsmältningsdans, smulpaj och en hel del cuadrapop.
Nice kväll helt enkelt som måste göras om ;D

// Clown

Skriv FFS!
Namn: Little

haha grötpizza for life!

2008-01-20 @ 20:01:32
Namn: Magic

grrrrrrrrrrrrrötpizza!!!!! åh, snart kör vi igen! imorgon är det råplugg btw!

2008-01-20 @ 22:36:04

Uttryck dina känslor:

Namn:
Jag finns föraltid

Mail: (bara Crew som ser, lugn vi mailbombar nästan aldrig)

Tillhåll:

Känslor:

Trackback
RSS 2.0