Brödsex&Läskdjur

Alltid när jag är på dålig humör, alltid... nja nu överdrev jag väl rätt så rejält, då och då när jag varit på dåligt humör har jag läst denna och det gått över. Jag älskar denna lilla text, som skrevs för många år sedan av några gamla vänner.
För, varför leta efter prisvetare när kärleken finnes i en gråtfärdig hushållsBAS!!!!!!!??


Brödsex & Läskdjur

  

Ett brödsex dansade erotisk runt på ett lila köksbord. Plötsligt såg han sillen Konrad som kom med sexiga steg mot honom. Det var precis i den stunden brödsexet insåg vad han måste göra... Hitta katten!!!!!  Han försökte ignorera sillen Konrads sexiga steg, undvika en erektion och samtidigt leta reda på sin blåa katt rillviss som försvunnit spårlöst från tvättstugan några timmar tidigare. Han var väldigt besvärad av kattens bortkomst så han tog en taxi till Mexiko där han hittade en

    gammal lama som nyligen vunnit en tävling i "mest irriterande skäggväxt" .    Laman var till salu så brödsexet berättade för sin tyska värdinna om sin vinst i den klassiska skidturnerneringen. Värdinnan blev så blöt så att hon halkade på en oliv som låg alldeles ensam på det 1700-talsinspirerade parkettgolvet. När hon försökte resa sig upp började det brinna i sillen Konrads hatt som hade kommit med det spanska flyget på eftermiddagen, då kom en glad man som ville sälja klockor med hjärtan på, brödsexet sa:

    Vänta tills hatten brunnit ut sen kan vi göra business. I samma ögonblick upptäckte brödsexet att han glömt ta av sig sin rosa danskjol som var gjord av

frasiga kolonispetsar direkt från Island, den glade mannen ljög mycket, han sa: Den här klockan är antik den har ägts av bland andra Kristian Luuk och Greta Garbo. Du får den för tio spänn. Om du betalar 160 kronor extra. Brödsexet svarade kallt:

Hoho, vilken ångest, alla vill ha en öl va? Hela massan av folk sprang mot båten å brödsexet skrek förskräckt:

Säkra utgångarna vi har en hockeyboll på vift! Men den lilla hunden som bodde i stan lät sej inte luras han svarade snabbt med ett leende:

    Ojojoj ni vet inget om den svävande kammen från öst han brukar leta reda på lammöronen först sen jagar han efter små illaluktande täcken med handbagage å bränner upp dom med en liten fågel som älskar mattor... När den lilla hunden pratat klart kom en stor man in bland allt folk... Han sa: mitt namn är Blädder och jag hatar kottar!!! Den lilla kottfamiljen med fyra barn tittade nervöst på klockan, oj, lacken brändes!!!!! Brödsexet ingrep snabbt med en pistol och sa: här! Ge den till lackmäster jåsk och hälsa från mr. Greevel... kottmamman svarade med en karateövning rakt i skålen, innan alla hade gått fick den glade mannen ett slick i nacken av den stora kotthatande mannen blädder som även va kapten på ett fartyg. Dansmännen gick och duschade och kastade tackkort i bassängen på Main Street i Örebro med en varsin bred cykelhatt som satt på sniskan på deras kala hjässor... Kungen reagerade starkt och sökte hjälp hos den söte prinskyparen som hade sökt jobb på den arga kackels allvarliga bränngård där ingen kom ifrån utan ett rejält hockeybås på halsen! Men brickbärande Conny fick dåligt samvete och började sticka en larvig kötthållare så att alla kunde hålla i sej, men vem bestämde? Jo det var ju givetvis maskfrun som ägde alla lådmännens livsmedelsbutiker. Trilskas aldrig med hästbilar utan att fråga krafset först! Det var ett visdomsord som kom ifrån farbror Krûse som ville leka med en övernaturlig boll. Den smarta grillen sa:

Varför leta efter prisvetare när kärleken finnes i en gråtfärdig hushållsBAS!!!!!!!??


Skriv FFS!

Uttryck dina känslor:

Namn:
Jag finns föraltid

Mail: (bara Crew som ser, lugn vi mailbombar nästan aldrig)

Tillhåll:

Känslor:

Trackback
RSS 2.0